Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik nem találnak társat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem találnak társat, miért hibáztatnak mindig másokat érte?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt, hogy férfiak írják, hogy nem kellenek a nőknek mert csak a pénz, meg a jó külső kell nekik. Nekik nem fontos a külső? Odamennek a csúnyább kedvesebb nőkhöz ismerkedni? Sokszor írják még ezt a pénz témát, mintha az átlagos nőkre gazdag pasik tapadnának. Nem lenne egyszerűbb az ilyen embereknek magukra vagy magukba nézni, és a belső külső tulajdonságaikon változtatni?
2015. aug. 17. 11:33
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

# 13

Én nem tudom, hogy pontosan milyen helyzet áll fenn az ilyen "átlagosaknak is magasak az elvárásai" helyzetekben.

Pl. Mi van akkor, ha egy átlagos nő lekoptatott téged, majd összejött egy nálad tökéletlenebb/idétlenebb pasival. Ennyit gondolok erről: az hogy valaki eldöntheti azt, hogy kivel akar lenni, kivel érzi jól magát, az téged nem jógosít fel az olyan hisztériákra, hogy "te mindent beleadtál önmagadba", ember! mintha csak rólad szólna a kapcsolat, szerintem eléggé így hangzik, persze nem akarok általánosítani, és nem ismerlek.

Volt hasonló élményem: valakit elutasítottam, mert elég komolytalannak tűnt: velem párhuzamban csapja a szelet egy másik lánynak, akinél reménytelen. És ennek tudomásában voltam. Máskülömben tetszett, de nem bíztam benne túlságosan. Ő is azzal a szöveggel jött, amikor beszéltünk róla, hogy "mindez azért mert olyan magasak az elvárásaim", oh! ha épp egy tökfilkóval érzem jól magam, vagy rondább emberrel, ahhoz semmi köze.:)

2015. dec. 8. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!