Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem találnak társat, miért hibáztatnak mindig másokat érte?
# 13
Én nem tudom, hogy pontosan milyen helyzet áll fenn az ilyen "átlagosaknak is magasak az elvárásai" helyzetekben.
Pl. Mi van akkor, ha egy átlagos nő lekoptatott téged, majd összejött egy nálad tökéletlenebb/idétlenebb pasival. Ennyit gondolok erről: az hogy valaki eldöntheti azt, hogy kivel akar lenni, kivel érzi jól magát, az téged nem jógosít fel az olyan hisztériákra, hogy "te mindent beleadtál önmagadba", ember! mintha csak rólad szólna a kapcsolat, szerintem eléggé így hangzik, persze nem akarok általánosítani, és nem ismerlek.
Volt hasonló élményem: valakit elutasítottam, mert elég komolytalannak tűnt: velem párhuzamban csapja a szelet egy másik lánynak, akinél reménytelen. És ennek tudomásában voltam. Máskülömben tetszett, de nem bíztam benne túlságosan. Ő is azzal a szöveggel jött, amikor beszéltünk róla, hogy "mindez azért mert olyan magasak az elvárásaim", oh! ha épp egy tökfilkóval érzem jól magam, vagy rondább emberrel, ahhoz semmi köze.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!