Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találnak dagi nők jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találnak dagi nők jóképű pasit?

Figyelt kérdés

Van egy kolleganőm, aki tök kövér (saccperkb. olyan 160/75), a pasija meg istenien néz ki. A szomszéd csaj (saccperkb. 165/95) szintén egy nagyon helyes fiúval jár. Mind a kettő évek óta együtt vannak, és a kezdetekkor is ilyenek voltak a lányok. És még mind 2 pasi értelmes is, jó helyen dolgozik stb. De utcán is látok hasonlókat.

Ők hogy csinálják?

Én meg vagyok 172/54 és nem találok pasit.. :(

2015. szept. 18. 20:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
lehet úgy találtak hogy nem mások életével foglalkoztak, hanem a sajátjukkal.
2015. szept. 18. 20:17
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Mert a nőkkel ellentétben a férfiaknak nemcsak a külső számít. Te sem a külsőd miatt nem találsz pasit.
2015. szept. 18. 20:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem találsz, mert eddig terjed az értelmi szinted. A normálisabb férfiaknak ez is számít.

Vagy mocskosul ronda vagy, babám, mert én ilyen paraméterekkel válogathattam a férfiak közül.

2015. szept. 18. 20:21
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
mert ezek a nők olyat tudnak amit te nem! de irigy vagy :D
2015. szept. 18. 20:24
 5/17 anonim válasza:
96%

annyi a rossz akaratú ember... :-o

valakinek ez a zsánere és nem jön be nekik a vékony nők.

2015. szept. 18. 20:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

A nők miért vannak rákattanva erre a magasság/súly dologra?

Elárulom,hogy ez semmit nem mond.Legalábbis nem sokat.

Testzsírt kell mérni tolómérővel.

[link]

Eltérő izomtömeg van rajtunk,más a csontozatunk is.Szóval a magasság/súly dolog már itt elvérzik.

2015. szept. 18. 20:35
 7/17 anonim ***** válasza:
97%
A "dagi" és a "kövér" kifejezéseket legutóbb Óvodában hallottam, akkor is primitív emberektől. Gratulálok.
2015. szept. 18. 20:37
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok kövér, csak ünnepien telt!

Erősek a csontjaim

KÁRTMEN te vagy az?

2015. szept. 18. 20:43
 9/17 anonim ***** válasza:
48%
Ne haragudj, de te sovány vagy. Mondjuk azt hogy girhes. Hidd el egy arányosan telt, kis töltött galamb sokkal jobb, szebb mint amit a médiákba sulykolnak belétek. Sőt nekem is az enyhe telt csajok jönnek be. Volt régebben amikor én is bele estem ebbe a "birka szindrómába" . Nekem is volt vékonyabbnál vékonyabb csajom de ezek egyszerűen idegesek, citromba haraptak.
2015. szept. 18. 21:23
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű alakod lehet,ha nem elviselhetetlen a természeted akkor simán járnék veled.
2015. szept. 18. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!