Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert mondja minden lany hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondja minden lany hogy torodesre es szeretetre vagyik? Es hogy o legyen a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Amikor csak a penz es a kulso szamit. Egy atlagos nem tul gazdag fiu hiaba tenne meg barmit sok lany csak kirohogi.... Persze tisztelet a kivetelnek.
2015. szept. 13. 14:21
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
26%

"Pl. a testmozgás, smink, öltözködés, kedves mosoly, külső kisugárzás, udvariasság, szerinted semmi?"

Ahhoz képest, amit tőlünk vártok el, semmi.

2015. szept. 13. 15:10
 22/35 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező, ki beszélt most rólad úgy őszintén itt az elmúlt 2 kommentben?
2015. szept. 13. 15:11
 23/35 anonim ***** válasza:
18%

"testmozgás, smink, öltözködés, kedves mosoly, külső kisugárzás, udvariasság, szerinted semmi? "

A sminket leszarom, a sport, testmozgás egy alap igényesség, ami minden fiataltól elvárható egy bizonyos szinten, az igényes öltözködés szintén alap dolog minden embernél, és a kedves mosoly meg az udvariasság is. Kisugárzása meg az uránnak van...

A duci lánynak semmit nem kell csinálnia csak heti kétszer 45 percet sportolni, normálisan enni, megnézetni a pajzsmirigyét és mosolyogni. Ebből a testmozgás rész a saját érdeke és egészséges is, a mosoly meg egy minimum dolog. Én is mindig mosolygok az emberekre, pedig nagyon gyakran nincsen jó kedvem.

Szóval igen, egy nőnek SEMMIT nem kell tennie.

2015. szept. 13. 15:16
 24/35 anonim ***** válasza:
17%
Óóó és ha azt nézzük, hogy a nők tőlünk a tipikus kondizós fehérje zabálós testet várják el, ami nagyon sok szempontl nagyon nem egészséges, (rák kockázata nő, veseelégtelenség kozkázata nő, kardiovaszkuláris kockázat nő, magas a sérülések veszélye stb.) gyakorlatilag önpusztítást várnak el, valóban SEEMIT nem kell tennetek ehhez képest.
2015. szept. 13. 15:19
 25/35 A kérdező kommentje:
Amugy egyszer neztem bele a budapestes musorbanaz rtl en na ez a szegyen hogy olyan ferfiakat tekintenek a lanyok normalisnak.. bar azok inkabb konnyu veruek abban a musorban
2015. szept. 13. 15:21
 26/35 anonim ***** válasza:
67%

#16-nak: a #13-as vagyok.

Én is hasonló dilemmában vagyok mint te, sőt nekem a dr. után még egy 3 betűs rövidítés is folyamatban van, a kezdőfizetésem nettóban abban a sávban van, amit te pár éven belül szeretnél elérni, sőt, még aktívan járok kondizni is.

De leírom neked, hogy mi történt pár hete velünk, egy bulin (más kérdésben már írtam erről, csak más szemszögből). Ott voltunk 5-en srácok (egy lazább társaságként), 2 orvos, 1 pszichológus, 1 pilóta, mindenkinek saját lakás, kocsi, a fizetés havi nettó 300-700ezres sávban, négyünk közül 3-an aktívan sportolunk, egyikünk testépítő versenyekre is jár.

Az 5. srác alacsony, elhízott (nem viccelek), átlagos diplomával, lakás és kocsi nélkül, havi 100ezer körüli fizuval rendelkezik, viszont az a tipikus "nagydumás" alkat.

Szerinted ötünk közül kinek volt barátnője? Igen, az elhízott, nagydumás, nem pénzes srácnak!

Ismétlem, a lányok nem objektíven látják a dolgokat. Ha azt hiszed magadról, hogy egy félisten vagy és xarsz bele a dolgokba, mert te vagy az életcsászár, akkor a csajok is azt hiszik, attól függetlenül(!!!), hogy ennek mennyi valóságalapja van.

Kicsit sportnyelven szólva: a bárban van egy srác, aki kicsit el van szontyolódva, mert nem sikerült versenyen a 300kg-ot felhúznia, csak 290-et, holott edzésen a 315 is ment, és van egy másik srác, aki azt hiszi, hogy mekkora király, mert a 80 kiló sikerült harmadjára a teremben.

Ebből mit lát egy lány a női agyával? Egy vesztest és egy győztest. Holott a "vesztes" majdnem 4x akkora teljesítményre képes, mint az, akit ő győztesnek hisz.

Ez csak egy példa, de írhattam volna azt is, hogy "stresszes kutató, akinek össze kell szednie az anyagot a jövő havi san srancoscoi konferenciára" vs. "önfeledt diák, akinek egy tárgya 3 év után lett meg C-vizsgán kettessel".

2015. szept. 13. 15:30
 27/35 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj kedves kolléga, hogy fingom sincs, hogy lehetne ezen változtatni. na meg, ha teszem azt, valahogy sikerül átmosni az agyam és szarok a világba és én vagyok Mr. Istencsászár, akkor meg előbb-utóbb megölök valakit véletlenül, ilyen mentalitással nálunk ugyanis nem lehet dolgozni... na jó, a sebészek tudnak, de fingom sincs hogyan csinálják.
2015. szept. 13. 15:39
 28/35 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kolléga, nem non-stop kell életcsászárnak lenni, csak akkor, amikor ismerkedésre kerül a sor.

Akik pedig non-stop csinálják (ld. sebész kollégák), azok pedig csak álarcként hordják, hogy elkendőzzék a stresszes belsőt a felszín alatt. De természetesen egy idő után ez valamennyire az ember stílusának a részévé válik, és akkor nem kell annyira erőlködni, ha ismerkedési helyzetben lazának és természetesnek akar tűnni az ember.

2015. szept. 13. 15:48
 29/35 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem jóval több normális lány van, csak őket nem veszik észre. Ha belegondolok az ismeretségi körömbe, kb. 2 lány jut eszembe, aki felszínes és anyagias, a többi meg nagyon kedves, aranyos, normális, csak épp nem feltűnőek és nem 10/10-es csajok. Engem 20 éves koromig még szexre sem környékeztek meg férfiak, utána meg válogatott förtelmek (csövesek, 3x annyi idősek, drogosok, gyanús arabok, akik nem beszéltek olyan nyelven, mint amilyenen én igen, de azért menjek el vele kávézni, 14 éves kis cigány taperolós - vagyis ha hagytam volna, taperolt volna - takony stb. - és mindennek ellenére nem kezdtem el sírni, hogy jaj, minden pasi bunkó)... aztán összeismerkedtem vkivel, akivel 3 éve nagy szerelemben élünk... és jé, nem médiaideál meg filmsztár-alkat (jó, az alap, hogy nekem tetszik, de fizikai vonzalom kell a kapcsolathoz), és anyjával lakik (külön szinten, és az az ő tulajdona, de akkor is), nincs kocsija, sem vastag pénztárcája, és abból sem engedem, hogy mindent ő fizessen. És rengeteg ilyen ismerősöm van. Szóval lehet, csak máshol kellene keresni.
2015. szept. 13. 16:07
 30/35 anonim ***** válasza:
36%

29-es.

Akkor mondd el hogy hol,konkrét helyet mondj ne azt,hogy bármerre.

Mert érdekes módon én már mindenhol keresem őket 24 éve,de egyet sem találtam még... hmm...

Ja hogy a jóképűekkel kedvesek csak az illetők,hát igen...

Nem véletlenül írjuk hogy mi nem találunk,mert mondjuk nem jóképű,izmosak vagyunk akik után nyáladzanak ezek a nők...

Ja és az egyetemen is ezt látni,ahol már azért sok huszonéves is van,nemcsak tizenévesek.

Én mindig is a normálisabb lányokat kerestem,de őket sem érdekeltem soha,a fent említett dolgok miatt.

24/F

2015. szept. 13. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!