Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondja minden lany hogy torodesre es szeretetre vagyik? Es hogy o legyen a legfontosabb?
"Az ő legyen a legfontosabb" kritériumon szoktak elbukni a srácok, mert ez a csajoknál azt jelenti, hogy a "naggggyyyooooonn helllyyyyeees" kiszemelt hapsikájuknál sorba állnak a tyúkok, de ő mindegyiket lepattintja a választottja kedvéért. Így a csaj fürdik a lepattintott nőtársak irigykedő tekintetében, melytől királylánynak érzi magát.
Szóval, nem csak a pénz és külső számít, mert ha egy srác mondjuk gazdag és még külsőleg is OK, de visszafogott és nem hülyíti a nőket, hanem csak illedelmesen elhív egy darab lányt egy kávéra, akkor azt is kikosarazzák. Miért? Mert a csajoknak mindig az kell, aki más nőknek is kell.
Ők nem olyan szempontok szerint mérlegelnek, mint a férfiak, mert nálunk ugyebár főleg úgy néz ki a dolog, hogy:
szép arc - pipa
jó alak - pipa
kedves személyiség - pipa
értelmes - pipa
... és már hívjuk is el randira a lányt.
És azt gondoljuk, hogy a lányoknál is hasonló lista van (pl. magasság, sportos test, jó munka, kocsi stb.), amiben ők is pipálgatnak, aztán csodálkozunk, hogy Gizike miért küldi el a 3 nyelven beszélő, havi 1 milát kereső, hobby testépítő villamosmérnököt, és összeáll egy kőbunkó, köpcös, fazonnal, aki egy 10 éves mocival és egy szakadt gitárral villog, de a csillagokat is lehazudja az égről...
És ugyanez a gondolkodás visz félre sok kevésbé sikeres férfit is, elég itt szétnézni, hogy mennyi sírás van amiatt, mert a kérdező azt hiszi, hogy nem elég magas/sportos/gazdag/jóképű stb és ez minden bajának okozója, mert az adott rubrikát nem tudja "kipipálni". Holott az egész kérdést rossz oldalról közelíti meg, hogy hiába kezd el valaki kondizni, vagy túlórázni, de ha a hozzáállásán nem változtat, akkor mind hiába...
"ui.: Ha pofára esel, akkor kelj fel, és menj tovább! "
Kívánom, hogy annyiszor essél pofára, mint én és kellj fel és menj tovább. Nőként rohadtul könnyű pofázni, hiszen nektek SEMMIT nem kell tennetek egy párkapcsolatért, csak mondani egy igent.
Elnézem neked ezt a kijelentésedet, hogy "Nőként rohadtul könnyű pofázni, hiszen nektek SEMMIT nem kell tennetek egy párkapcsolatért, csak mondani egy igent." MERT EBBŐL IS LÁTSZIK, HOGY MÉG NEM VOLT KAPCSOLATOD!!
Egy kapcsolatot MIND A KÉT FÉLNEK ÁPOLNI KELL, KÜLÖNBEN NEM LESZ BELŐLE SEMMI!
Mellékesen sokszor estem már pofára, felkeltem, mert pozitív felfogásom van, veletek ellentétben, akikről süt a negativizmus!
"de ha a hozzáállásán nem változtat, akkor mind hiába..."
Szerinted milyen a megfelelő hozzáállás? Mert én már tényleg nem tudom mit lehetne csinálni. Jóképű vagyok, intelligens, művelt, humorom is van, ott virít a dr. a nevem előtt, humorom is van, és havi 200-at keresek, ami pár éven belül bőven 300-400 környékére fog emelkedni, de nem kellek a nőknek. Kb láthatatlan vagyok számukra.
Gimiben ha egy kormany altal penzelt egyhazi szemely fiai vagytok az pl nyero a lanyoknal... a sajat karomra tapasztaltam. Akik ertuk kuncsorogtak sorba alltak megalazkodtak hogy jarjon veluk azok a lanyok engem semmibe vettek.. es hat igy elni nehez. Bar
mar nem gimibe jarok
Kedves 15-ös, egyrészt volt már kapcsolatom, másrészt magáélrt a kapcsolat kialakulásáért SEMMIT nem kell tennetek, való igaz nem voltam elég pontos. Amikor már benne van az ember tényleg kettőn áll a vásár.
A ti pofáraeséseiteket, pedig inkább nem jellemezném, mindig ti választatok, ha rosszat választottál, az egyedül a te hibád, ráadásul össze nem lehethasonlítani azzal, amit a kedves nők művelnek, a megalázó visszautasításokkal és még megalázóbb hazugságokkal...
Az, hogy semmit se kell tenni az merő túlzás.
Pl. a testmozgás, smink, öltözködés, kedves mosoly, külső kisugárzás, udvariasság, szerinted semmi?
Oké, akkor legyen semmi.
De akkor egy önbizalomhiányos csajnak mit mondanál, aki búvalb..szott képet vág, lerí róla a világfájdalom, és még ráadásul felesleges kilói is vannak?
Na, akkor róla is azt mondanád, hogy neki sem kell semmit se tennie, hogy kapcsolata legyen?
Mind a két nem tesz azért, hogy legyen kapcsolata!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!