Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az élet legfontosabb dolga?
Igy 30hoz közel rendesen meghìztq
meghìztam! Igaz dolgozok rajta hogy vissza kerüljek a normális súlyomba. Baj csak az hogy ismerkedem nőkkel es a képcsere után részükről véget is ér a dolog rögtön. Kb 10 kiló + van rajtam, mèg teljesen vállalható lenne! Mégsem kellek igy senkinek! Mindegy hogy 18 éves vagy 30 a kiszemelt. Ha nem vagyok 60 kilós vagy minimum fitnesz edző akkor nincs Esélyem! milyen világban élünk basz.meg!
Nem lehet hogy tùl szèp, bekèpzelt lànyokat keresel?
Egy àtlagost nem hiszem hogy èrdekelnè az plusz 10kg sőt +30sem
Engem pèldàul nem izgatna nekem nem ez a fontos, fèrjemen is lett egy kis plusz.
Lehet te nem jöttél még rá de én segitek neked hogy miért nem kellesz nekik.
Ezért!
Ez a pár mondat amiket leirtál süt rolad az hogy szánnivaló vagy.
Közel vagy a állitolag a 30hoz de még most is olyan buta vagy hogy azt hiszed hogy a plusz10 miatt nem kellesz nekik.
Meg hogy a nök álszentek hogy a macisok kellenek nekik,mert hoy hazudunk... Ez olyan hogy akiben megfog valami (viselkedés,vagy akár a mosolya) abban megfog, ennyi. Nekem már tetszett vékony srác is, és macis husis srác is. Tetszett már szöke és barna is. Sööööt bármilyen hihetetlen tetszett már kék szemü és fekete szemü pasi is.
De szerintem ezt hiába magyarázom neked mert ugyebár én csak egy álszent nö vagyok ugysem érdekel hogy mit irok, szoval további jo szenvedést. :)))
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!