Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg az élet legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az élet legfontosabb dolga?

Figyelt kérdés

Igy 30hoz közel rendesen meghìztq

meghìztam! Igaz dolgozok rajta hogy vissza kerüljek a normális súlyomba. Baj csak az hogy ismerkedem nőkkel es a képcsere után részükről véget is ér a dolog rögtön. Kb 10 kiló + van rajtam, mèg teljesen vállalható lenne! Mégsem kellek igy senkinek! Mindegy hogy 18 éves vagy 30 a kiszemelt. Ha nem vagyok 60 kilós vagy minimum fitnesz edző akkor nincs Esélyem! milyen világban élünk basz.meg!

2015. jún. 30. 10:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De érdekel a véleményed! 27 vagyok! Nem vagyok szánnivalò! És saját bőrömön tapasztaltam ezt. Amikor vékonyabb voltam sokan pròbàlkoztak nàlam! Most meg én szenvedek és mindig a csajok felszínessège miatt nem lesz semmi!
2015. jún. 30. 14:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor fogyj le, ha ennyire zavar. :)
2015. jún. 30. 15:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Pedig ha a férfin van felesleg, valamivel jobban elfogadott.

Látod, itt sincs rád egy rossz szó sem, biztatnak, hogy sokan szeretik a macis férfiakat (maximum a nőkre szólnak be, hogy "kirakatbaba" kell nekik).

Bezzeg ha egy nő írná, hogy 30-hoz közel meghízott, a válaszok 90%-a az lenne, hogy "fúj, ronda kövér, undorító lusta disznó, fogyj le, nem csoda, hogy nem kellesz senkinek". :D

A valóságban is hasonlókat tapasztalok inkább, úgyhogy tényleg nem értem, hogy lehet, hogy csak emiatt nem sikerül párt találnod. Persze az biztos, hogy ha a nagy átlagot vesszük, a legnépszerűbb alak a férfiaknál, nőknél is a sportos, de attól még furcsa, hogy néhány kiló plusz miatt már esélyt sem adnak egy férfinak.

2015. jún. 30. 15:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát hiába is hisztizel pasiknál akkor is elfogadottabb hogy husisak meg macisak mint a nőknél.

Én is "vanrajtamitfogni" kategoria vagyok, van rajtam kb 5-6 kilo felesleg de attol hogy hisztizek azzal nem lesz nekem jobb, és pláne nem fogok jobban kelleni a pasiknak, sőt...

Tudod nem az a pár kilo felesleg számit, de ahogy irsz tényleg süt belöled a kétségbeesés.

Plusz ráadásként még a nökre mondod hogy felszinesek( szépen általánositasz) igy ez még egy minusz pont lenne legalábbis nálam.

De nem baj szidj minket hogy milyenek vagyunk, mert nem kellesz nekünk.

Azért nézzél már magadba elég mélyen mert vannak kis problémák. És bocs hogy saját magunk akarjuk eldönteni kivel vagyunk együtt...ha ezért felszinesek vagyunk akkor miért picsogsz ? Örülj hogy ilyen felszines undorito nöktöl mint én megmentett a "felesleged" ;)

21L

2015. jún. 30. 15:31
 15/18 A kérdező kommentje:

Én imádom a nőket! Mèg nem vagyok és nem is leszek olyan megkeseredett hogy elkezdjem őket szidni! Csak a tényeket közlöm hiába nem tetszik neked! Több pasi fogadna el olyan csajt akin van mondjuk 5-10 kiló plusz, mint nő férfit...

Ezzel vitatkozni sem érdemes mert mindenki làtja!

2015. jún. 30. 15:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Oké azt gondolsz amit akarsz. Jo embereket ismerhetsz ha neki az a 10jg +/- határozza meg hogy kivel jöjjenek össze.

Te nem vagy képes elfogadni amit mások mondanak ! Hányan irtuk az ellenkezöjét a h ü ly e gondolkozás menetednek mégis azt hajtogatod hogy a nök felszinesek. Hát akkor buzulj be. Most erre mit mondjak?

21L

2015. jún. 30. 15:52
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszi inkább ajánld fel magad :D

Meleg nem leszek!

2015. jún. 30. 17:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem csak a kilók számítanak, nekem sokan mondták miután elváltam, hogy fotóztassam le magam öltönyben profi fotóssal és nagyon sok nő fog rám írni társkeresőn, nem tettem meg. 4 évembe került mire ott találtam egy normálisat,190cm magas vagyok, sportos(azért nem kocka has) , biztos munkával,lakás,kocsi,nyaraló, állítólag csodás belsővel, igaz nem vagyok jóképű. Vért izzadtam pedig egy csomó társkeresőn fenn voltam. Igaz kizárom a dohányzást és a fél Magyarország dohányzik nőben is. Őszintén szólva több nőt és férfit is ismerek aki inkább külföldön ismerkedett, mert azt mondják ott sokkal normálisabb a hozzá állás. Szóval nagyon nehéz itthon ismerkedni és mindkét nemet megértem.
2015. jún. 30. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!