Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondja minden lany hogy torodesre es szeretetre vagyik? Es hogy o legyen a legfontosabb?
Mert a törődést és a szeretetet a bunkó,jóképű,izmos gyerekektől várják... és nem egy átlagos sráctól,az a nagy helyzet sajnos. :/
24/F
én a "tisztelet a kivételnek" lányokat keresem a többi megérdemli a sorsát amit az élettől kap...
Hiú vagyok, mert sajnos az ideálom a karcsú sportos lányok...
Hat az....aztan jonnek majd a kerdesek hogyjaj csak megdugott.. meg
ilyenek
Jaj nekem, ennyi sírós p..csogó p..csöt egy helyen!! (Már bocsánat a szóhasználatokért!)
Komolyan, ti ezen a szinten vagytok állandóan leragadva?
Pasim NEM GAZDAG, NINCS AUTÓJA, MÉG JOGSIJA SINCS, és 2 és fél éve együtt vagyunk, ráadásul távkapcsiban!
A SZÉPSÉG RELATÍV, ha nem tetszel egy adott lánynak, aki esetleg neked bejönne, az nem törvényszerű, hogy akkor az összes csaj rondának fog tartani!
Ha a felszínes pláza p..csákkal kezdtek, akikről süt az "értelem", akkor jó hogy a pénz lesz nekik az első!
A szeretet, a törődés fontos, ezt szerintem nem kell megindokolni, hogy miért!
Az, hogy ő legyen a legfontosabb, az már egy nagyfokú egoista viselkedés!
Számomra fontos, hogy a pasim is megkapjon minden jót, amit adhatok neki!
ui.: Ha pofára esel, akkor kelj fel, és menj tovább!
Ha feladod, akkor veszítettél, és ásd el magad, de nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!