Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kedves vagyok a pasikkal, beszélgetek velük, akkor is, ha nem tetszenek, azt miért hiszi sok srác hitegetésnek?
Azért az sem ártana ha néhány lány moderálni tudna magát...
Elég kellemetlen amikor leülök egy parkba a barátaimmal, észreveszem hogy egy lány néz, aztán olyan hangosan röhög amennyire csak lehetséges akárhányszor rám néz... nem vagyok se ocsmány se nyomorék vagy retardált aki ilyet érdemelne...
#12-es ,értem az iróniát ,tehát legyünk bunkók ,és fapofával csak azt beszélhetünk egy férfival amit nagyon muszáj?
őszintén mondom ,rengeteg embert utasítottam el ,de sosem nevettem ki ,aláztam porig ,nem tudom ez hol szokás...
Ezen már én is sokszor gondolkodtam:) Nekem is olyan a természetem, hogy alapvetően mindenkivel kedves és érdeklődő vagyok. Fiúkkal is, lányokkal is, fiatalokkal is, öregekkel is. Őszintén szólva szerintem ez lenne a normális, de mindegy:D
Viszont a férfiak rendszeresen félreértik. Valahogy ők másképp működnek:) Azt látom, hogy a férfiak általában nem ismerkednek lányokkal, csak akkor, ha szeretnének tőle többet, mint barátság. Így fordítva is azt gondolják, hogy ha egy lány normális és kedves, akkor ő is többet szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!