Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra taszító egy ilyen személyiségű srác?
általában én is ilyen vagyok DE a barátaimmal nagyon nyitott vagyok, velük szeretek ide-oda elmenni, ha egy jó barátom mutat be valaki úgy az ismerkedéssel sincs bajom. szóval ha úgy se jönnél sehova meg nem ismerkednél a barátaimmal, hogy direkt megkérlek rá, az nagyon zavarna. de egyébként teljesen rendben van
21L
4-es.
Ez nem így megy,én is látok mindennap nagyon sok olyan srácot,aki sokkal igénytelenebb nálam.De attól még neki van párja,nekem meg nincs.
Nem ettől függ sajnos...
Oké, hogy nehezen ismerkedsz, visszahúzódó vagy, de hogy viselkedsz akkor, mikor jól bejáratott társaságban vagy?
Egyébként nem tűnik vészesnek így első blikkre, nem taszítana.
Nem taszító, csak hát egyáltalán nem is vonzó.
Nekem. De valakinek biztosan az.
Rám is azt mondtál, hogy a külsőm alapján mást várnának. Én is hallgatag vagyok, visszahúzódó, mondjuk nem vagyok szerencsétlen. Mindenki azt mondja, hogy nekik bejön, ha egy fiú, zárkózottabb, csendesebb. Aztán amikor szembesülnek velem, mégse jön be.
Az a következtetésem, hogy nem minden a kinézet. Talán több sikerem lenne, ha csúnyább lennék, de beszédesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!