Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 5 hasonlóan vonzó külsejű és számodra szimpatikus és vonzó személyiségű srác közül melyiket választanád komoly kapcsolatra?
(a teszt kedvéért a magasabb libidóju srácokhoz társíts erősebb szexuális kisugárzást is. Az ágyban méret és figyelmesség és egyéb dolgok tekintetében mindegyiket számodra vonzóan képzeld el)
-Nagyon magas libidóval rendelkezik, a menetek közt szinte pihenőidőre sincs szüksége, bármilyen apró ingerre kemény lesz, több menet után is könnyen reagál az ingerekre.
-Magas libidóval rendelkezik, a menetek közt rövid pihenőidőre van szüksége, ő is könnyen reagál az ingerlésre, de egy kicsit több pihenésre van szüksége, mint az első srácnak.
-Egészségesen magas libidóval rendelkezik, az ingerlésre jól reagál, de általában 2 jó menet számára elég, de a 3 jó menet sem ritka egy nap. Ritkán pedig még több is.
-Kevésbé magas a libidója, de egészséges. Sokszor egy menet elég neki akár több nap találkozás után is, de olykor két menetben is benne van. A második menethez viszont már elég sok pihenőidőre van szüksége.
-Alacsonyabb libidóval rendelkezik. Nehezebben reagál az ingerekre és könnyebben lankad le. Ha jó napja van, akkor egy jó menetre képes, de nem ritka, hogy „újra kell ébreszteni” az erekcióját. Nagyon ritka nála a napi két menet.
Komoly kapcsolat céljából mely srácok jöhetnének közülük szóba? (Akár mindegyik is választható)
Melyiket választanád egyéjszakás kapcsolatra?
Hány éves vagy?
Mennyire tart a környezeted jó nőnek 10-es skálán?
Mennyire tartod magad jó nőnek 10-es skálán?
A 4. pont tetszik nekem a legjobban, mert hasonló libidóm van nekem is.
Egy éjszakás kalandom sosem volt, igazából erre nehéz is válaszolni, de mondjuk 3-as, ha már egy éjszakás, akkor legyen 2-3 menet.
21
Az arcom tetszik általában az embereknek, szerintem olyan 10/7-et adnék, és saját magam is annyit adok.
Én a 3.-at választanám :) 19L
Az ismerőseim szerint jól nézek ki és a barátom szerint is,deén magamat kb 10/6-ra értékelném.
Egy éjszakásra 1
23 éves vagyok
Sok pasi próbálkozott már de nem tudom ez változó kinek mi jön be.
Én teljesen elfogadom magam így .
Semmit nem változtatnék meg.
Hát én kb mindig kancás leszek, amikor kettesbe kerülünk a pasimmal, szép tudnám tépni olyankor :D
A legjobb a 2. vagy 3. lehetőség lenne, mert bár nagyon beindít, két menet közt azért kell nekem is egy kis pihenőidő.
Hogy most hol van, azt nem tudnám bekategorizálni, mert egy igazán jó menet szexből egyet bír/nap, de mikor még nem csináltuk, "csak" orál volt, akár negyedszerre is lett olyan kemény, mint először.
Egyéjszakásra, ha lenne, szintén a 2. vagy 3, lehetőség érdekelne a fentiek miatt.
18 vagyok
a környezetem szerint, mióta fogytam 20kg-t 10/10
én még néha a régi énemet látom: 8/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!