Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet ilyen vagy csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés

Eszméletlen ronda vagyok, nulla önbizalommal. Gondolhatjátok, hogy milyen lehetek, ha 30 évesen még sose volt barátnőm, egy csók se volt még.

Interneten elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, neki se volt kép nekem se (önbizalom hiányom miatt).

Nagyon jól elbeszélgettünk, egymásra találtunk. Ő küldött képet, nem akartam hinni a szememnek hozzám biztos túl jó nő volt, borzasztó csinos, ilyen nőket csak messziről nézek meg. Ő is kért tőlem képet, de én önbizalomhiányom miatt nem mertem. Erre azt mondta nem baj, akkor majd élőben látlak.

Eljött a találkozás, nagyon féltem. Ő élőben még csinosabb jobb nő volt, tényleg nem akartam hinni a szememnek. Élőben is tök jól elbeszélgettünk, aztán lett folytatás, ő csókolt meg, nagyon bátorít, hogy fogadjam el magam ő megszeretett stb... Aztán 1 hónapja együtt vagyunk, de csókon kívül még semmi nem volt, most hétvégén úgy van, hogy nálam alszik.

Nagyon nem akarom el hinni ezt az egészet, hogy ilyen nő létezik, létezhet, lehet csak szórakozik?

2015. szept. 9. 18:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jó nagy mázlid van Kérdező,így hát el ne rontsd kérlek. :)

Legalább látom hogy más sorstársnak összejöhet valami,ha már nekem semmi... :)

24/F

2015. szept. 9. 18:39
 12/12 anonim ***** válasza:
53%
Elárulok egy titkot, ami az itteni nőgyűlölő szektának is új: a nőknél a "rondaság" még nem ok, ha belül értékes vagy, és rendes. Ha ronda vagy, de mellé bunkó is, és BETEG, akkor menekülnek előled. Mint az ide írogató síró-rívó pasik 100%-nál ez áll fent.
2015. szept. 9. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!