Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha minden pasi csak szórakozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden pasi csak szórakozik velem, és csak szexre kellenék nekik, akkor szerintetek is célszerűbb nekem is laza kapcsolatot keresnem?

Figyelt kérdés

Nem kérek az olyan válaszokból, hogy ne a kigyúrt, pénzes bunkókat vegyem csak észre, mert nem ezzel van a probléma. Legutóbb esélyt akartam adni egy olyan srácnak, aki elég csúnya is, nem népszerű, stb, és még ő is csak játszott velem...

Meguntam már ezt, és nem akarok kötődni senkihez, mert annak úgyis mindig csak csalódás lesz a vége...

20/L

2015. jún. 30. 15:44
1 2 3 4
 1/32 Estienne ***** válasza:
62%
Ha úgy érzed tudnál érzelmek nélkül ilyen kapcsolatot kialakítani akkor csináld. Utána abból is lehet még bármi. De van akinek egyszerűen nem megy az ilyen.
2015. jún. 30. 15:50
 2/32 anonim ***** válasza:
17%
Nézd, ha ennyire eleged van a kapcsolatokból, akkor ne keress kapcsolatot, ennyi :))) nekem meg a nőkből lett elegem.
2015. jún. 30. 15:50
 3/32 anonim ***** válasza:
32%
Azt hiszed csak ti csalódtok.A férfiak nagy része csalódik mire egy normális kapcsolat összejön.A legtöbbje ezektől lesz bunkó vagy nőgyűlölő.Sajna nekünk akkor is próbálkoznunk kell.Rossz helyen keresgélsz.Vannak helyes normális jellemű férfiak is.Keresd őket.Jól látszik itt az is hogy a külső nem minden.Azt csinálsz amit akarsz,ha ki akarsz égni csináld.Ha ribi akarsz lenni csináld A te életed úgy keféled el ahogy akarod.
2015. jún. 30. 15:54
 4/32 anonim ***** válasza:
Én ennek ellenére sem javaslom, keress normális párt!
2015. jún. 30. 15:57
 5/32 anonim ***** válasza:
24%
Nem értek veled egyet. Még csak most esett le a tojáshéj a valagadról, nem kell kétségbeesned! Bőven ráérsz még normális pasit találni...ne érd be kevesebbel!!!!
2015. jún. 30. 15:59
 6/32 Estienne ***** válasza:
72%

De van egy átmenet is a két véglet között. Ismerkedsz több emberrel, találkozgatsz velük de nem mész el a "végsőkig". Így nem lesz kötődés egy konkrét személyhez. És ha mégis valamelyik bejön, adsz neki egy lehetőséget.

De igen, ez elég kétirányú dolog, nekünk férfiaknak se sokkal egyszerűbb. Csak néhányunk beéri a szexkapcsolattal is, de azért itt is van kivétel bőven. Csak találnod kell egy ilyet.

2015. jún. 30. 16:01
 7/32 anonim ***** válasza:
70%

Biztos nem mennék bele egy laza kapcsolatba. Most ezek miatt a férfiak miatt te leszel az aki csak játszadozni kezd lehet egy számodra normális fiúval és akkor ott lett volna a lehetőség, de te csak játszadozol.

Ne, ne legyél olyan mint azok a fiúk akik megbántottak. Ezek után is kereshetsz normális barátot, max több időt hagysz az ismerkedésre.

Mondjuk vannak kivételek is, mert mikor először megláttam a barátomat rögtön tudtam, hogy ő nekem kell. 1 hónapot vártam majd léptem, 1 hét beszélgetés (ismeretség) után el is hívott valahova és akkor összejöttünk, tehát kb ismertem egy hete és utána a kapcsolatban ismertük ki egymást igazán, de szerencsére jól alakult.

Ennek ellenére ennyi csalódás után ne kezdj egyből komoly kapcsolatba, hanem hagyj hónapokat a kapcsolat próbaidejére úgymond.

2015. jún. 30. 16:28
 8/32 anonim ***** válasza:
35%
Figyeled? Még a végén az lesz az egész mondandója, hogy a szemét pasik miatt lesz ribizli. Eszem megáll. Arra nem is gondolsz fruska amit az egyik normális válaszoló írt? Francért kell neked kapcsolat. Annyira kapcsolatfüggők manapság az emberek. Egyébként meg gondolkozz el, hogy miért játszik veled mindenki? "Legutóbb esélyt akartam adni egy olyan srácnak, aki elég csúnya is, nem népszerű" Ez mi? Látod?! Egy nagyképű pi csa vagy aki csak ARRA jó. Azt sem veszed észre, hogy ezzel a stílussal tényleg az a legjobb ha egy valamire használod a kezed és a szád. Obszcén volt,de így igaz.
2015. jún. 30. 16:35
 9/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat! :)

Utolsó, ha amiatt nagyképűnek tartasz, mert nem csak a leghelyesebb pasikat veszem észre, akkor veled is bajok vannak. :)

2015. jún. 30. 16:37
 10/32 anonim ***** válasza:

#8 pontosan. Én is ezt írtam. Az ember nem kapcsolatfüggő. Ha nincs kapcsolat, hát nincs kapcsolat, összedől a világ, vagy mi?

Lepontozni meg én is tudok, rögvest be is mutatom. Ha saját véleményén kívül másé nem érdekli, egyáltalán minek teszi fel a kérdést?

2015. jún. 30. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!