Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye a bulikba vannak olyan lányok akikkel ki lehet alakítani alkalmi kapcsolatot. De hogyan történjen ez meg velem? (nagyon fontos)!
16F
Nem szexre gondolok.(ezek a lányok akik ott vannak ők nem olyanok hogy ilyenre kaphatóak.van eszük)
Csak csók és tapi.
Volt már pár olyan hogy ilyen helyzetbe keveredett pár haverom :)
Erre is csak azért folyamodok mert nagyon szeretethiányos vagyok,nem volt barátnőm de úgy érzem hogy még nem állok készen egy kapcsolatra.
Hogy lehet kipuhatolni egy lányon hogy kapható e az ötletre anélkül hogy lendületből pofán vágna?
És ha kiderítettem hogy kapható rá akkor hogyan tovább? Hogyan közelítsek?
(még nem csókolóztam szóval sz@r ügy)
Ez hülyeség
Szeretethiányos vagy de nem akarsz kapcsolatot
Ne várj egy dugástól csodákat
Ezt sajnos nem tudom leírni pár mondatban.
Azért adnék neked pár leckét, gondolkozz el rajtuk, mind igazak az ismerkedésre:
Első lecke: A nők ugyanúgy szeretik a szexet mint a férfiak.
Második lecke: A nők a domináns és magas értékekkel bíró pasikhoz vonzódnak, akik felvállalják a szexuális igényeiket.
Harmadik lecke: Attól mert sok pénzed van nem leszel sikeres a nőknek.
Negyedik lecke: Jobb egy elutasítás, mint az hogy nem csinálsz semmit.
Ötödik lecke: A nők azokhoz a pasikhoz vonzódnak akik sok csajjal jóban vannak.
Hatodik lecke: Belső világunk kivetülése életünk körülményei.
Ha változtatni akarsz az életeden, változtass a gondolkozásodon.
Vesd le a gátlásaidat és cselekedj, építs értékes életet. 16 évesen már dugnak a lányok, sőt, már 14 évesen is.
Hajrá- :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!