Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha minden pasi csak szórakozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden pasi csak szórakozik velem, és csak szexre kellenék nekik, akkor szerintetek is célszerűbb nekem is laza kapcsolatot keresnem?

Figyelt kérdés

Nem kérek az olyan válaszokból, hogy ne a kigyúrt, pénzes bunkókat vegyem csak észre, mert nem ezzel van a probléma. Legutóbb esélyt akartam adni egy olyan srácnak, aki elég csúnya is, nem népszerű, stb, és még ő is csak játszott velem...

Meguntam már ezt, és nem akarok kötődni senkihez, mert annak úgyis mindig csak csalódás lesz a vége...

20/L

2015. jún. 30. 15:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"Nektek sem lehet mit megmagyarázni, mert folyamatosan a nőgyűlölő szövegeket nyomjátok..."

Ezek után csodálkozol? Segíteni próbál az ember és két lábbal ugrasz rá...

Troll-e vagy?

2015. jún. 30. 17:23
 22/32 anonim ***** válasza:
8%
Megjött a feminime osztag! Azért mert elítélem a nagyképű, bárkivel randizó csajt attól miért lennék nőgyűlölő? Pasiban is megvetem az ilyet,de ez nagyon gáz volt ne haragudj. "Legutóbb esélyt akartam adni egy olyan srácnak, aki elég csúnya is, nem népszerű, stb" Van egy kicsi isten effekt ugye? Így adja elő, hogy ő milyen rendes közben szerintem már bárki jó lenne neki.
2015. jún. 30. 17:28
 23/32 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért csak szexre kellesz nekik, mert csak arra vagy alkalmas.
2015. jún. 30. 17:37
 24/32 A kérdező kommentje:

Nem azért vagy nőgyűlölő, mert elmondod a véleményedet, hanem azonnal támadsz és ócsárolsz, holott normálisan is lehetne fogalmazni.

Különben pedig magatoknak mondtok ellent, cak észre sem veszitek :DD Egyrészről nagyképű vagyok, amiért nem csak a fullos pasik jöhetnek szóba, utána meg azzal jöttök, hogy bárki jó nekem, azaz akkor ne is vegyem észre azt, aki nem e legfelső kategóriában van, hiszen ne jöjjek össze 'bárkivel'.

Nevetséges, de komolyan. :)

2015. jún. 30. 17:38
 25/32 A kérdező kommentje:
A fiúbarátaimnak másra is alkalmas vagyok, és ők megbecsülnek... Szóval nem mondanám, hogy csak szexre vagyok jó. Én sem értem.
2015. jún. 30. 17:40
 26/32 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak olyan lány barátaim, akikkel barátként nagyon jól megvagyok, szívesen szexelnék is velük, de kapcsolatra nem kellenének, mert ribik.
2015. jún. 30. 17:42
 27/32 anonim ***** válasza:
79%

jajj istenem.... ne vedd fel ezeket a kommenteket, ezek a '''''férfiak''''' (hú de nehezemre esett leírni ezt a szót) idióták. ők nyomják minden kérdésnél hogy még a dagadt ocsmány nőkkel is kikezdenek hátha összejön egy p*na, de fordítva meg a nő a szemét :D

na hogy válaszoljak is: ha úgy gondolod hogy menne egy laza kapcsolat, akkor hajrá! :) de csak azért mert most hülyékkel találkozol, nem kell feladni, majd lesz jobb is :D

2015. jún. 30. 18:02
 28/32 anonim ***** válasza:

Ebbe mi volt a gyűlölködő, amikor azt írtam, hogyha ennyire nem akar összejönni a kapcsolat, akkor NE keress kapcsolatot? Direkt nem írtam hogy ne a kigyúrt, pénzes tahókat vedd észre, mert azzal úgyis csak ütőkártyát adnék a kezedbe.

Ez az egyik. A másik pedig, hogyha nekünk nem lehet vádaskodni, akár okkal, akár ok nélkül, akkor nektek se lehessen. Aki A-t mond, mondjon B-t is...

2015. jún. 30. 18:10
 29/32 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy vádaskodtam? Csak egy kérdést írtam ki, és volt, aki normálisan válaszolt is rá. Azzal nincs baj, hogy ne keressek most egy ideig kapcsolatot.
2015. jún. 30. 18:47
 30/32 anonim ***** válasza:
Na, akkor jó :) ennyit mondtam, hogy ami nem megy, nem kell erőltetni. Az neked se jó, meg hosszútávon a párodnak se. Azt írtad, sok fiúbarátod van. Kérd meg egyiket hogy menjetek el, mittomén, Barlang-fürdőbe vagy megenni egy pizzát, és kész, van fiú társaságod meg nincs is :) velem is volt, hogy egy jó lánybarátom meglátogatott volna mert tele volt a hócipője a pasikkal, kikötötte hogy NEM akar kapcsolatot, mondom oké, jöjjön, úgysincs semmi dolgom. Lejött, jól elvoltunk, szeretkeztünk is, aztán hazament, azóta is jóban vagyunk. Nem jöttünk össze, ő se rövidült meg, én se.
2015. jún. 30. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!