Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden pasi csak szórakozik velem, és csak szexre kellenék nekik, akkor szerintetek is célszerűbb nekem is laza kapcsolatot keresnem?
Nem kérek az olyan válaszokból, hogy ne a kigyúrt, pénzes bunkókat vegyem csak észre, mert nem ezzel van a probléma. Legutóbb esélyt akartam adni egy olyan srácnak, aki elég csúnya is, nem népszerű, stb, és még ő is csak játszott velem...
Meguntam már ezt, és nem akarok kötődni senkihez, mert annak úgyis mindig csak csalódás lesz a vége...
20/L
A 8-as arra gondolt, hogy lenézed azt a fiút, mert szerinted csúnya, de mert jó lelkű vagy ezért adsz neki egy esélyt.
Senki sem ribizlizett le, csak azt mondom, hogy ezek után sem kell laza kapcsolatokat keresned. Vársz, nem keresed őrülten a pasikat, hanem majd ha alakul valami akkor meglátod.
Olyannal meg ne gyere össze aki számodra nem a "legszebb". Ehhez természetesen a személyiség is hozzátartozik, nem csak a külső.
A külső csak megfog, a belső tart meg. Na meg ha jó a szex akkor teljesen hozzáláncol.
Tudod mit, Kérdező? Írd le akkor nekünk, mit szeretnél hallani, mi az amit írjunk neked, és akkor leírjuk azt.
Fölösleges nektek észérveket felhozni, kb. mintha egy vaknak magyaráznám el, mi az a kék.
Mindenki pontossan annyit er amennyire tartja magat
Ha a te erkolcsi normaid es ertekeid megengedik hogy a szexet ures jateknak nezd akkor tedd ezt.
En tuti soha nem jonnek ossze sot sozba sem allnek olyen ferfivel aki csak szexet akar mivel nem vagyok hivatasos.
Egy magara ado no nem alacsonyitja le a szexet ,,laza,, dologga
Egy igazi no ertkes kuzdeni kell erte es a szex neki egy jo igaz mely kapcsolat resze.
Ne feledd amit kersz es kisugarzol azt kapsz
konnyu no annyi van mint egen a csillag ertekuk semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!