Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha minden pasi csak szórakozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden pasi csak szórakozik velem, és csak szexre kellenék nekik, akkor szerintetek is célszerűbb nekem is laza kapcsolatot keresnem?

Figyelt kérdés

Nem kérek az olyan válaszokból, hogy ne a kigyúrt, pénzes bunkókat vegyem csak észre, mert nem ezzel van a probléma. Legutóbb esélyt akartam adni egy olyan srácnak, aki elég csúnya is, nem népszerű, stb, és még ő is csak játszott velem...

Meguntam már ezt, és nem akarok kötődni senkihez, mert annak úgyis mindig csak csalódás lesz a vége...

20/L

2015. jún. 30. 15:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
7%
Jaj! És még buta is. Én leborulok a lábaid elé, mert lesüllyedtél egy csúnya és népszerűtlen sráchoz. Aki ilyet ír az mindent elmond magáról. Felszínes (k)lotyó
2015. jún. 30. 16:40
 12/32 anonim ***** válasza:

A 8-as arra gondolt, hogy lenézed azt a fiút, mert szerinted csúnya, de mert jó lelkű vagy ezért adsz neki egy esélyt.

Senki sem ribizlizett le, csak azt mondom, hogy ezek után sem kell laza kapcsolatokat keresned. Vársz, nem keresed őrülten a pasikat, hanem majd ha alakul valami akkor meglátod.

Olyannal meg ne gyere össze aki számodra nem a "legszebb". Ehhez természetesen a személyiség is hozzátartozik, nem csak a külső.

A külső csak megfog, a belső tart meg. Na meg ha jó a szex akkor teljesen hozzáláncol.

2015. jún. 30. 16:40
 13/32 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy ti is csak akkor választotok egy olyan lányt, aki szerintetek csúnya, és nem igazán jön be nektek, ha a cicababák kikosaraznak :)
2015. jún. 30. 16:52
 14/32 anonim ***** válasza:
7%
Nem mert ha ki is kosaraznának, nem vagyok olyan szánalmas mint TE ,hogy bárkivel összejönnék. Neked már a végén az is mindegy lesz, hogy állat-e vagy sem csak hím legyen,mi? Pfejj ilyenkor adok igazat az itteni nőgyűlölőknek.
2015. jún. 30. 16:55
 15/32 A kérdező kommentje:
Nem jönnék össze bárkivel.
2015. jún. 30. 17:00
 16/32 anonim ***** válasza:
14. Azért nőgyűlölők ne legyünk. Ha a nők 90%-ától hányingere is van az emberiségnek, a maradék még mindig kivétel. Nem kell általánosítani.
2015. jún. 30. 17:00
 17/32 anonim ***** válasza:

Tudod mit, Kérdező? Írd le akkor nekünk, mit szeretnél hallani, mi az amit írjunk neked, és akkor leírjuk azt.

Fölösleges nektek észérveket felhozni, kb. mintha egy vaknak magyaráznám el, mi az a kék.

2015. jún. 30. 17:03
 18/32 A kérdező kommentje:
Nektek sem lehet mit megmagyarázni, mert folyamatosan a nőgyűlölő szövegeket nyomjátok...
2015. jún. 30. 17:16
 19/32 anonim ***** válasza:
47%

Mindenki pontossan annyit er amennyire tartja magat

Ha a te erkolcsi normaid es ertekeid megengedik hogy a szexet ures jateknak nezd akkor tedd ezt.

En tuti soha nem jonnek ossze sot sozba sem allnek olyen ferfivel aki csak szexet akar mivel nem vagyok hivatasos.

Egy magara ado no nem alacsonyitja le a szexet ,,laza,, dologga

Egy igazi no ertkes kuzdeni kell erte es a szex neki egy jo igaz mely kapcsolat resze.

Ne feledd amit kersz es kisugarzol azt kapsz

konnyu no annyi van mint egen a csillag ertekuk semmi

2015. jún. 30. 17:17
 20/32 anonim ***** válasza:
93%
Akik nagyképűnek és lotyónak nevezték a kérdezőt, azért mert bepróbálkozott egy rondával, valószínűleg friss fórumozók és nem találkoztak a férfiak által hirdetett klasszikus szöveggel, hogy "a férfiak és a nők között az a különbség, hogy mi férfiak esélyt adunk az átlagos és ronda nőknek". Körülbelül minden ilyen jellegű kérdésnél elsütik ezt, szóval nehogy már a nő legyen lotyó, ha szerintetek ez a jó. Komolyan mondom, bármit csinál egy nő, már jönnek a cifra jelzők.
2015. jún. 30. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!