Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek meg olyan lányt aki kijelentette, hogy bocsi de nagyon nem vagy az esetem?
Van, akinek kevésbé van igénye a testi vonzódásra, képes jobban megalkudni, vagy esetleg még nem kiforrottak az ezzel kapcsolatos igényei.
Tanár-diák szerelem, hát, én ott vagy érdeket is mögé gondolnék, vagy valami hiányérzet lehet a diák részéről (törődés, hm...), de tanár részről nagyon kockázatos.
Kérdező, lehet, hogy valakinek te lennél az etalon külsőre is, ne ragadj le.
29"
Türelem rózsát terem,és hogy ki érdemel meg ,azt csak én tudhatom,meglehet hogy nincs is olyan ember akihez úgy tudnék állni ,de ez már mindegy
Felejtsd el! A csajoknak csak a külső számít. Élőben nem néztél ki olyan jól, mint amilyenre számított, sajnos ez van.
Illetve egy esélyed még lehet: ha gazdag leszel.
Ezzel ebben az esetben semmi probléma szerintem. A kérdezőnek is csak a külső számít:
"De nekem kell ez a nő, mert nagyon csinos."
Hasonló mentalitással még talán illenek is egymáshoz.
Teljesen mindegy, hogy telefonon meg interneten mi volt, élőben jön a teljes összkép, amire sem telefonon sem interneten nincs lehetőség, a mozdulatok, a tartás, a gesztusok, az illatok, szagok. Én pl. megérzem valakin, ha dohányzott (nem számít, hogy utána rágózott vagy befújta magát), és nálam a dohányzás kizáró tényező, irritálja az orromat az is, ha valaki túlzásba viszi az illatszereket és mondjuk egy teljes flakon dezodort magára fúj.
Képet cseréltetek a találkozó előtt? Mert ha nem, lehet, hogy teljesen másmilyennek képzelt el.
Ezt nem árt, ha elolvasod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!