Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek meg olyan lányt aki kijelentette, hogy bocsi de nagyon nem vagy az esetem?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy nővel, megvolt a kémia interneten, szinte biztos voltam hogy ez működni fog, mert éreztem a kémiát. De meglepetésemre mikor taliztunk mondta hogy uhh bocsi de nagyon nem vagy esetem. Hát nem tudom miért mert én úgy éreztem megvan. De nekem kell ez a nő, mert nagyon csinos. Úgy gondolom, hogy a belső megszépíti a külsőt, ezért minden nap ennek ellenére felhívom, ráírok stb, keresem, de sajnos eddig semmi siker, pedig már 2 hónapja próbálkozok. Hogy tudnám elérni, hogy az esete legyek? Mit csináljak NEKEM Ő KELL!
2015. szept. 9. 15:02
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Van, akinek kevésbé van igénye a testi vonzódásra, képes jobban megalkudni, vagy esetleg még nem kiforrottak az ezzel kapcsolatos igényei.

Tanár-diák szerelem, hát, én ott vagy érdeket is mögé gondolnék, vagy valami hiányérzet lehet a diák részéről (törődés, hm...), de tanár részről nagyon kockázatos.

Kérdező, lehet, hogy valakinek te lennél az etalon külsőre is, ne ragadj le.

2015. szept. 9. 16:20
 32/48 anonim ***** válasza:

29"

Türelem rózsát terem,és hogy ki érdemel meg ,azt csak én tudhatom,meglehet hogy nincs is olyan ember akihez úgy tudnék állni ,de ez már mindegy

2015. szept. 9. 16:21
 33/48 anonim ***** válasza:
Ha 2 hónapja hiába erőlködsz, akkor nem fogod megszerezni. Ez csak amcsi álomfilmekben van, ronda fiú, csodaszép lány sztorikban. Nem ő az egyetlen nő a Földön. Van 7 milliárd ember, annak fele nő, mínusz betegek, öregek, rokkantak, de így is marad elég választék. Lépj már tovább.
2015. szept. 9. 16:30
 34/48 anonim ***** válasza:
0%

Felejtsd el! A csajoknak csak a külső számít. Élőben nem néztél ki olyan jól, mint amilyenre számított, sajnos ez van.

Illetve egy esélyed még lehet: ha gazdag leszel.

2015. szept. 9. 17:46
 35/48 anonim ***** válasza:
93%

Ezzel ebben az esetben semmi probléma szerintem. A kérdezőnek is csak a külső számít:

"De nekem kell ez a nő, mert nagyon csinos."

Hasonló mentalitással még talán illenek is egymáshoz.

2015. szept. 9. 17:56
 36/48 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy telefonon meg interneten mi volt, élőben jön a teljes összkép, amire sem telefonon sem interneten nincs lehetőség, a mozdulatok, a tartás, a gesztusok, az illatok, szagok. Én pl. megérzem valakin, ha dohányzott (nem számít, hogy utána rágózott vagy befújta magát), és nálam a dohányzás kizáró tényező, irritálja az orromat az is, ha valaki túlzásba viszi az illatszereket és mondjuk egy teljes flakon dezodort magára fúj.

Képet cseréltetek a találkozó előtt? Mert ha nem, lehet, hogy teljesen másmilyennek képzelt el.

2015. szept. 9. 18:13
 37/48 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ezt kell, hogy írjam de felejtsd el. Persze, neked Ő KELL, felfogtam, de ha nem akarja... Nem tudsz mit csinálni. :/
2015. szept. 9. 18:54
 38/48 Sunshinedoll ***** válasza:
Sehogy. Ha azt mondta, nem érdekled, akkor tartsd tiszteletben őt és a döntését, felejtsd el a picsogást és hagyd békén.
2015. szept. 9. 18:58
 39/48 anonim ***** válasza:

Ezt nem árt, ha elolvasod:

[link]

2015. szept. 9. 19:00
 40/48 A kérdező kommentje:
És szerintetek az beválhat, hogy éjjel a háza elé megyek (belvárosi ház) és viszek gitárt és hangosan éneklek, szerenádot adok, ezt tervezem...
2015. szept. 9. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!