Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek meg olyan lányt aki kijelentette, hogy bocsi de nagyon nem vagy az esetem?
igen, valamikor megszépíti, de 2 hónap alatt ez már megtörtént volna.
nincs erre praktika, szabály, varázslat, vagy nem tudom mit vársz :"D keress mást
a megoldas az, h hagyod es tovabblepsz. Azokban az esetekben, ahol elsore nem volt az esete, volt nemi kemia, nem pedig semmi. Amugy meg, ha 2 honapja probalkozol, es meg mindig semmi, akkor tenyleg remenytelen a dolog. En no vagyok, es volt par ilyen pasas, akiknek a szemleyisege, jelleme szimpatikus volt, de egyszeruen nem talaltam oket vonzonak. Ez nem azt jelenti, h gazul nezett ki a pasi, hanem egyszeruen csak nem volt az esetem, nem volt kemia.
Az, aki ezt nem fogta fel es eroszakoskodott, azt egy ido elkuldtem a jo budos francba, m nem igaz, h nem volt kepes elsore felfogni, h nem vonzodom hozza. Ha ezt akarod elerni a csajnal, akkor nyomulj csak tovabb.
Azokkal, akik felfogtak, h nem az esetem, viszont emberkent kedveltuk egymast, azokkal jo baratsag alakult ki es megmaradt a jo kapcsolat...ennyi
Te egy homi, viráglelkű, rózsaszín ködös zaklató vagy. Menj és ismerkedj más nőkkel is. Amikor évi 2 nőnél próbálkoztam, akkor én is kb olyan voltam, mint te, hogy csak az kellett, akit egyedül mélyebben ismertem. Érdekes mióta évi 2 helyett 20 nővel randizom, mindjárt máshogy állok hozzá és nem zúgok bele senkibe olyan idióta elhamarkodott módon, mint te. Te se tedd ha jót akarsz magadnak és másoknak.
Változtass már magadon ember. Miért viselkedsz lúzerként? Nem ismersz magadra filmekből, mint a zaklató vagy a béna szerencsétlen? Pedig most éppen te játszod azt a szerepet.
Ez nem azt jelenti, h gazul nezett ki a pasi, hanem egyszeruen csak nem volt az esetem, nem volt kemia.
És kémia ha jó minden miért nem lehet kapcsolat?
18"-as te látom sötétebb vagy az éjjszakánál..
Írtam elötted az egy példa rá,hogy vonzalóm nem kell ,mert a szerelem jóval erősebb,és azt nem a tetszés váltja ki ,te veréb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!