Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ha nem csak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha nem csak a külső számít, akkor mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Példának szeretném magamat hozni és a baráti társaságból az egyik srácot. Kezdjük ott, hogy semelyikünk sem jóképű. Igaz én egy kicsit jobban nézek ki, mert rendszeresen sportolok, a másik srácon meg van felesleg.

Mindketten sokat csalódtunk már a nőkben, csak valahogy ezek a csalódások engem szarkasztikussá és "g*civé" tettek, ő meg ugyanolyan kedves, figyelmes és udvarias maradt, mint volt.

Nekem valamivel több esélyem van a lányoknál. A negatív tulajdonságok ellenére.

(A társaság jóképű pasijáról nem is beszélve, aki mindig csalja az aktuális nőjét, ami folyton kiderül, de végülis beletörődnek és nem hagyják ott őt :)

Segítenétek lányok?

2015. aug. 30. 08:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10es: azt értem ez alatt, hogy bár semelyikünknek sincs párkapcsolata, én több nővel ismerkedhetek (több nő adja meg az esélyt ismerkedésre), mint neki.

Párkapcsolat meg azért nem lesz belőle, mert ezek a nők még ismerkedési fázisban találnak egy jópasit, akivel rögtön össze is fekszenek. (vagy ha nem is fekszik le vele rögtön, de engem azonnal dob)

Mondjuk ez is egy érdekes dolog: miért nem velem egy kategóriájú pasival szoktak lelépni? Miért mindig jóképű pasikkal? :)

2015. aug. 31. 07:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Na ez az, én is extrovertált vagyok, annyi fiúbarátom van, amennyire csak kapacitásom van. De a párkapcsolat az nehezített pálya. Az esély (lehetőség) alatt minimum a kölcsönös szerelmet, vagy a kölcsönös együttjárási szándék kinyilvánítását gondolnám.
2015. aug. 31. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!