Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenféle ködösítés nélkül: Ki az, akinek nem számít a külső, ha párkapcsolatról van szó?
Nő vagyok és nagyon fontos, hogy a férfinek olyan külseje legyen, ami vonz. A szex alapja ugyanis a kölcsönös vonzalom, a párkapcsolat alapja pedig a szex és hogy a felek szexen kívül is jól érezzék magukat egymással. Tehát igen, számít a külső, nagyon is, 50% arányban.
20/L
A külső is EGY fontos tényező.
Viszont sokan úgy próbálják beállítani, mintha ez lenne az egyetlen szempont, és mindenkinek teljesen egyforma lenne az ízlése, ugyanarra a típusra bukna. Márpedig ez így nem igaz.
A lényeg, hogy legyen meg a vonzalom, amiben számít a belső kisugárzás is, ami igencsak vonzóvá tud tenni akár előnytelenebb külsőt is.
Persze, hogy számít, valamilyen szinten mindenkinek.
Van akinek nem az a lényeg h kigyúrt vagy vékonyabb vagy sportosabb vagy dagibb, hanem elég az hogy ápolt.
Nekem ugyanannyira fontos mint a belső is. Fontos , hogy vonzódjak hozzá testileg. Anélkül nem megy.
Én is így gondoltam.
De akkor miért van hiszti abból, ha valakit elutasítanak, mert nem jön be külsőleg?
Miért kell emiatt elítélni a másik fele(ke)t?
(Hogy ne menjünk messzire, pl itt az oldalon is ez megy.)
Barátommal neten keresztül ismerkedtem meg, róla nem volt kint fénykép (rólam igen, többet is látott kérésre).
Szóval valóban vakrandi volt, ő szólított le, hogy vele levelezek :-D
Elején annyira zavarban voltam, hogy csak felszínesen néztem meg, utána meg tökéletesen egy hulámhosszon voltunk, mindegy volt.
Szerintem elképesztően határozott és férfias, barátnőim meg leszólták, hogyha nekem ő kell, akkor nem szólnak bele, de azért... Különböző ízlés.
Szerintem fontos a külső, de mindenkinek más az "ideálja", így felesleges mindenkire rákényszeríteni egy sablont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!