Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenféle ködösítés nélkül:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenféle ködösítés nélkül: Ki az, akinek nem számít a külső, ha párkapcsolatról van szó?

Figyelt kérdés
Tényleg őszinte válaszokra vagyok kíváncsi, leginkább azért, mert aki azt mondja, nem számít, azt rögtön hazugnak kiáltják ki, aki bevallja, hogy fontos, az meg felszínes...

2015. jún. 21. 17:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"A külső megfog , a belső megtart".

Számít, főleg az első találkozásnál.De sokat nem lehet vele kezdeni, ha közben egy irritáló személyiség bújik meg mögötte. Az előző barátom nem volt egy szuper pasi, mégis magabiztos volt, humoros és a gondolkodása egyezett az enyémmel.Ez sokat jelentett a számomra, egyből úgy is néztem rá, mint a világ legjobb pasijára.

2015. jún. 21. 17:18
 12/27 anonim ***** válasza:
A külsőbe beleértjük, hogy keze-lába meglegyen a másiknak, hogy milyen színű a bőre, mekkora a súlya, magassága, milyen a mimikája, testtartása, sőt, az ápoltság kérdését is, stb. Akinek ezekből semmi sem számít, az nem tudom, hogy mit akar... Az, hogy valaki felé képes vagyok-e szexuális vonzalomra vagy hogy el tudom-e vele képzelni a hétköznapokat, nem kizárólag a személyiségén múlik.
2015. jún. 21. 17:24
 13/27 anonim ***** válasza:
Ki az, akinek nem számít a külső, ha párkapcsolatról van szó? ANNAK AKI SZERELMES.
2015. jún. 21. 17:30
 14/27 anonim ***** válasza:
De ahhoz először szerelembe kell esni valahogy....
2015. jún. 21. 17:40
 15/27 anonim ***** válasza:

"Ki az, akinek nem számít a külső, ha párkapcsolatról van szó? ANNAK AKI SZERELMES."

Kibe szeretsz bele? Aki tetszik kívül-belül.

2015. jún. 21. 17:41
 16/27 anonim ***** válasza:
Ködösítés nélkül: a külső nekem nem számít, mindig is a lelki fejlődés lehetőségét kerestem a kapcsolataimban. Voltak mindenféle kapcsolataim, jó és kevésbé jó pasikkal is, egyiket sem bántam meg. Sőt, többen voltak olyanok, akik mellettem 'megszépültek', ha fiúkra lehet ilyet mondani .. azaz jobb pasik lettek és utólag már úgy kell elkergetniük a lányokat :D
2015. jún. 21. 17:51
 17/27 anonim ***** válasza:
Ki az a hü-l-ye, akinek nem számít? :)
2015. jún. 21. 18:03
 18/27 anonim ***** válasza:
45% külső 55% belső ;) Az a lényeg hogy jó kisugárzása legyen,(Testi lelki egyensúly)emelett éretten gondolkozzon.Erkölcsös és kedves legyen. Mélyen lehessen vele beszélgetni. Ezek fontosak számomra
2015. jún. 21. 18:14
 19/27 anonim ***** válasza:
Nekem fontos,ha nem tetszik rajta semmi nem tudnék vele lenni.
2015. jún. 21. 18:16
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

# 8: nézd meg azt is, hogy kik mondják, hogy a külső mindenek felett való... azok, akik sikertelenek az ismerkedésben. És hát valamire fogni kell, ugye... többnyire a személyiségük miatt nem ismerkedik velük senki, de azt nehezebb elismerni, ezért lényegesen egyszerűbb felszínesnek titulálni másokat.

Én még egyetlen előnytelen külsejű, de egyébként kellemes személyiségű férfit sem hallottam arra panaszkodni, hogy a nők felszínesek... Vajon miért?

2015. jún. 21. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!