Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenféle ködösítés nélkül: Ki az, akinek nem számít a külső, ha párkapcsolatról van szó?
Számít a külső, hiszen ha a másik fél nem vonzó kívülről, akkor az veszett ügy. Persze van olyan, amikor a személyiségének megismerése "megszépít" valakit a szemedben, de ott is valami alapnak lennie kell a külső tulajdonságok irányában is.
Viszont az egy nagyon fontos dolog, hogy a "számít a külső" nem azt jelenti, hogy csak egyféle férfi vagy egyféle nő nézhet ki jól és tetszhet másoknak. Nekem volt már olyan párom, akire mindenki azt mondta, hogy elég csúnyácska, nem volt valami férfias, sem kigyúrt, alacsony volt stb., én mégis szerettem, és nekem tetszett a külseje is. A külső megítélése ugyanannyira szubjektív, mint a belső tulajdonságoké, van, akinek ez tetszik, van, akinek az.
én ilyennek érzem magam....nagyon ritkán esek hasra egy nőtől külseje miatt,szóval nem tudom,én el tudok azért vonatkoztatni ha belsőre meg kedves,jó.Túl jó ember vagyok :,D
akaratom ellenére is,pl sokszor tetszek lányoknak szépeknek csúnyáknak és én a haverjaimmal ellentétben
nem csak a szépekkel vagyok türelmes.
én attól h csúnya egy lány nem leszek vele bunkó,de ha belsőre idegesít akkor meg mind1 hogy néz ki,megkapja az igazat.
és kaptam már meg h ilyen pasi minek barátkozik olyan lánnyal aki meg ronda meg elég nyomi
sok haverom szégyenli be is vallotta egy csúnyább nő társaságát én nem érzem így....Az a lényeg velem milyen
bár kapcsolataimban azért a felszínesség dominált,régen főleg,nem érdekelt senki mint ember,mára szerintem egyre bölcsebb és érettebb lélek leszek,és belátom hogy a belső értékek is fontosak még ha az javarészt csak bennem van akkor is :D és tudok becsülni olyanokat akik nem cicababák,de normális lányok
szerintem jóval kevésbé fontos nekem a külső mint az emberek jó részének.mert én az embert ítélem először.
lassan megszületik az új Buddha ˇˇ
Persze, hogy számít. Voltam együtt olyannal, aki külsőre egyáltalán nem jött be. Hiába próbáltam meggyőzni magam, hogy csak a belső számít, nem működött a dolog.
Fontos a belső is. De igazából az összhatás, a kisugárzás a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!