Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg nem a külső számít?
Az érzelmek kialakulása szerintem teljesen rejtélyes.
Se a kinézet, se az életkor, semmi ilyesmi nem döntő.
A stílus... talán
Nem mondom, hogy nem számít, de én a felvázolt esetben lehet, hogy bele tudnék szeretni.
4: Hát, pedig... ha a szépnek szar a személyisége, akkor én inkább a "csúnyábbat" választanám. Mindenkin van valami, ami szép. Csak meg kell találni.
De, számít a külső, nem tudnék olyannal együtt lenni, aki nem tetszik. De mindenkinek más tetszik, az én ízlésemet például sokan leszólják.
Ez ugyanolyan felszínes dolog, mint ha egy nő menne a külsőre vagy a pénzre, de ez van, ilyenek az emberek természetüktől adódóan.
Nem számít annyira, mint a nőknek. Első alkalommal egy kifejezetten csúnya lányba lettem szerelmes, másodjára meg egy erősen átlagosba. Előbbibe azért, mert végtelenül aranyos volt a viselkedése és értette a humort, utóbbiba meg a világnézetének köszönhetően.
Az egy más kérdés, hogy én (valsz a kinézetem miatt) nem kellettem még nekik se és azóta is tökegyedül várom a sült galambot, ami másoknak simán jön, de valahogy engem még az élő galambok is elkerülnek 2 kilométerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!