Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak tényleg nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg nem a külső számít?

Figyelt kérdés
Szóval ha a nő ápolt, csinos stb de nem a férfi esete, viszont azt érezteti a pasassal hogy szereti és fontos neki lehet esélye hogy a pasi beleszeret?
2015. jún. 27. 19:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es, kíváncsi vagyok, hogy néztek ki, mert a pasiknál a csúnya átlagon felülit, az átlagos pedig gyönyörűt jelent.
2015. jún. 27. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:

@11 Szerintem inkább nem teszek föl róluk képet ide, meg az FB-s profil linkelésétől is eltekinthetünk. Remélem, megérted. :D Maradjunk annyiban, hogy az egyik pár ismerősöm szerint bőven a "bottal se" kategória (bár szerintem ilyet szólni még barátok közt is taplóság), a másik meg... hát, kinek hogy, de nem az, akihez húszan szaladnak oda lihegve az utcán.

De azért azt is hozzátenném, hogy mint mondtam, én is messze vagyok a jóképűtől (nagyon-nagyon extrém esetben megütöm alulról az átlagos szintet), így az igényeim is alacsonyabbak. Az szomorú, hogy rondának kell lenni ahhoz, hogy az ember másoknak a szellemi-lelki értékeit is észrevegyem, ne csak azt, hogy 10-ből hány pontos.

2015. jún. 27. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Most istentelenül le fognak pontozni álszenték, de nagyon sok év tapasztalata azt mutatja, hogy valamivel jobban számít, mint a nőknek. A nők többségének is számít persze, de amíg sok nőt el lehet kábítani jó külső nélkül is, addig a férfiak többsége még ha ad is esélyt egy ideig olyan nőnek, aki külsőre nem az esete, abból soha nem lesz semmi a végén.

Pár év tapasztalat és ez neked is nyilvánvaló lesz.

2015. jún. 27. 22:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

Egy nő azért bőven tud magán javítani/változtatni. Persze, ha nagyon nem az esete akkor nem.

2015. jún. 28. 07:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Közben a 10. válaszom is le lett pontozva, mert valaki valószínűleg jobban tudja nálam, hogy mit éreztem ÉN. :D Jó lesz, ha így folytatjuk, hamarosan 70%-ra leesek. 80%-kal kezdtem ide írni.
2015. jún. 28. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!