Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg nem a külső számít?
@11 Szerintem inkább nem teszek föl róluk képet ide, meg az FB-s profil linkelésétől is eltekinthetünk. Remélem, megérted. :D Maradjunk annyiban, hogy az egyik pár ismerősöm szerint bőven a "bottal se" kategória (bár szerintem ilyet szólni még barátok közt is taplóság), a másik meg... hát, kinek hogy, de nem az, akihez húszan szaladnak oda lihegve az utcán.
De azért azt is hozzátenném, hogy mint mondtam, én is messze vagyok a jóképűtől (nagyon-nagyon extrém esetben megütöm alulról az átlagos szintet), így az igényeim is alacsonyabbak. Az szomorú, hogy rondának kell lenni ahhoz, hogy az ember másoknak a szellemi-lelki értékeit is észrevegyem, ne csak azt, hogy 10-ből hány pontos.
Most istentelenül le fognak pontozni álszenték, de nagyon sok év tapasztalata azt mutatja, hogy valamivel jobban számít, mint a nőknek. A nők többségének is számít persze, de amíg sok nőt el lehet kábítani jó külső nélkül is, addig a férfiak többsége még ha ad is esélyt egy ideig olyan nőnek, aki külsőre nem az esete, abból soha nem lesz semmi a végén.
Pár év tapasztalat és ez neked is nyilvánvaló lesz.
Lehetséges.
Egy nő azért bőven tud magán javítani/változtatni. Persze, ha nagyon nem az esete akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!