Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuálisak keresnénk, de nem tudom hogy hol vannak és hol lehetnek? Aszexuálisoknak van és lesz társuk az életben? Valakinek esetleg sikerült társat találni aszexként?
Az aszexualitás a nemi érdeklődés maradéktalan hiányát jelenti, az aszexuális ember elutasítja a testiséget.
Ha léteznek aszexuálisok nagyon kevesen lehetnek....
Én aszexuális vagyok. Nem volt társam, és nem is lesz.
Jól érzem magam egyedül. Még egy másik aszexuálissal se jönnék össze.
Aszexuálisokat facebook csoportokban találhatsz, illetve ezen az oldalon:
Én is válaszoltam erre a kérdésre néhány napja, mivel indítottam egy magyarországi aszexeket összehozó weboldalt, és facebook csoportot, de kitörölték a válaszomat és még megrovást is kaptam amiért belinkeltem a weblap címét.
Szóval hajrá, segítsünk egymásnak. Csak hogyan, ha lefogják a kezünket?
Vannak csak kevesen ha igaz az az 1% össz 70-72 millió ilyen ember van a Földön.
Na de nem egy helyen hanem szét szórva.
Bár itt a fórumon van pár de azt nem tom h ki nő és pasi.
Mindenesetre rejtőzködnek és ennek annyi az oka h kiröhögnék, megaláznák, őket. Meg sokan fel se fogják mi az.
És az én tapasztalataim szerint ma MO-n (ha nem onnan írsz akkor bocs) aki nem hetero az beteg/elmebeteg kategóriába esik.
Rólam össz egy ember tudja h aszex vagyok és ez így is fog maradni.
Az anyám hála az égnek ezt le... ja ill nem erőlteti a kapcsokat az apám egész életében azt hitte h meleg vagyok szerintem így is halt meg.
Gyakorlatilag annak az esélye h találsz egy ilyen társat nem akarlak letörni de minimális.
26 F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!