Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak gazdagokkal és jóképűekkel jönnek össze a mai nők?
És? Én is csak jó csajokkal jövök össze. Legalábbis aki szerintem az.
Vagy te nem? Nem értem a kérdésed. Te olyanokkal szoktál járni, akikre fel sem áll a dákód?
Gazdagokról meg... k_rvák mindig voltak, és lesznek. Van aki kiáll a sarokra, van aki szofisztikáltabban csinálja, direkt gazdag pasit keres, olyan fiút szopkod, akinek menő vezető beosztású apucija van, stb...
Hát, unokatesóm 4 éve dolgozik, amióta progtervező szakon végzett.
Azóta nem költözött el, nem is nagyon jár sehova, csak otthon kockul, néha elmegy airsoftozni. A pályakezdő fizetésén már vagy 3x emeltek, szóval mivel nem nagyon költ semmire, már bőven milliók tornyosulnak a számláján.
A nők valahogy mégsem ugrálják körbe:D
Mivel azt írtad vmelyik kommentben, hogy gazdagok VAGY jóképűek a csajok választottjai :D
De egyébként még csúnyának sem mondanám, néha amikor elrángatták bulizni a haverjai, mindig volt 1-2 csaj, aki nézegette.
És az a sok, papucsban járkáló, üvöltöző, csóró suttyó, a 30 éves, kocka tragacs bmw-vel? akik mellett egész jó nők vannak?
Szóval nagyon bukta az elméleted.
A volt barátomat kirúgták az egyetemről, elfogyott az összes pénze, jelenleg nincs munkája, el kellett adnia a kocsiját, nem egy Keanu Reeves és mégis szerettem, szeretem a mai napig és ha tehetném, vele öregednék meg.
(Mellekinformáció: mindig udvarolnak nekem, szépnek mondanak és lett volna lehetőségem “gazdaggal” leállni, mégsem tettem mert nem azt éreztem, amit a barátomnál. Az már csak a sors iróniája, hogy neki ez sem volt elég...)
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!