Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak gazdagokkal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak gazdagokkal és jóképűekkel jönnek össze a mai nők?

Figyelt kérdés
A szomorú igazság..
2015. aug. 28. 22:42
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

És? Én is csak jó csajokkal jövök össze. Legalábbis aki szerintem az.

Vagy te nem? Nem értem a kérdésed. Te olyanokkal szoktál járni, akikre fel sem áll a dákód?

Gazdagokról meg... k_rvák mindig voltak, és lesznek. Van aki kiáll a sarokra, van aki szofisztikáltabban csinálja, direkt gazdag pasit keres, olyan fiút szopkod, akinek menő vezető beosztású apucija van, stb...

2018. febr. 25. 22:27
 42/46 anonim ***** válasza:

Hát, unokatesóm 4 éve dolgozik, amióta progtervező szakon végzett.

Azóta nem költözött el, nem is nagyon jár sehova, csak otthon kockul, néha elmegy airsoftozni. A pályakezdő fizetésén már vagy 3x emeltek, szóval mivel nem nagyon költ semmire, már bőven milliók tornyosulnak a számláján.

A nők valahogy mégsem ugrálják körbe:D

Mivel azt írtad vmelyik kommentben, hogy gazdagok VAGY jóképűek a csajok választottjai :D

De egyébként még csúnyának sem mondanám, néha amikor elrángatták bulizni a haverjai, mindig volt 1-2 csaj, aki nézegette.

És az a sok, papucsban járkáló, üvöltöző, csóró suttyó, a 30 éves, kocka tragacs bmw-vel? akik mellett egész jó nők vannak?

Szóval nagyon bukta az elméleted.

2018. febr. 25. 22:38
 43/46 anonim ***** válasza:
Neked mi a bajod ezzel? Legyél gazdag, ha ennyire zavar, hogy nincs nőd.
2018. febr. 25. 23:16
 44/46 anonim ***** válasza:
Miert csak fiatal nokkel jonnek ossze a pasik?
2018. febr. 26. 08:26
 45/46 anonim ***** válasza:
Ejnye...már megint a csúnya általánosítás. Nem unjátok még ezeket a kérdéseket?
2018. máj. 16. 19:35
 46/46 anonim ***** válasza:

A volt barátomat kirúgták az egyetemről, elfogyott az összes pénze, jelenleg nincs munkája, el kellett adnia a kocsiját, nem egy Keanu Reeves és mégis szerettem, szeretem a mai napig és ha tehetném, vele öregednék meg.

(Mellekinformáció: mindig udvarolnak nekem, szépnek mondanak és lett volna lehetőségem “gazdaggal” leállni, mégsem tettem mert nem azt éreztem, amit a barátomnál. Az már csak a sors iróniája, hogy neki ez sem volt elég...)

Van még kérdés?

2018. máj. 16. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!