Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak gazdagokkal és jóképűekkel jönnek össze a mai nők?
"Majdnem 300 ezret keresek egy hónapban, és a többség szerint jóképű, babaarcú vagyok, ráadásul sportos is. És nem hogy most nincs csajom, de 28 évesen szűz vagyok. Másik ismerősöm kb.: mint Jar-Jar Binks a Star Wars-ból, hol van munkája 1-2 hétig, hol nincs fél évig, ráadásul bunkó mint a segg. Olyan csajokkal jár, akikre én max. a nyálamat csorgathatom. Pl.: most reménytelenül szerelmes vagyok egy lányba, ezzel a jóemberrel majdnem egy évig együtt volt, engem meg nem akar magához közel engedni. "
Ekkora kamut, te Jó Isten :DD
Akkor ne hidd el, kedves #34-es. :)
Tegnap este is halloween buli volt nálam, megpróbáltam lesmárolni a csajt, akire rá vagyok állva, kétszer is elhajtott. Később kint beszélgettük arról, hogy tudja, mit érzek iránta, de ő csak akkor akar majd kapcsolatot, ha az illető egyből leveszi majd a lábáról. Én nem ilyen vagyok ezek szerint...
Jó, tudom, majd valaki más.
"Én csak havi 350 ezret keresek"
lol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!