Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak gazdagokkal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak gazdagokkal és jóképűekkel jönnek össze a mai nők?

Figyelt kérdés
A szomorú igazság..
2015. aug. 28. 22:42
1 2 3 4 5
 31/46 Ketseg2017 ***** válasza:
100%
Miert nem jo a mai pasiknak az atlagos no? :)
2017. okt. 31. 21:33
 32/46 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom az ilyen jellegű kérdéseket a k_rva vagyok új szinonimája a "szeretem az anyagi biztonságot" lett. Tudjátok, azt meg lehet teremteni magatoktól is, nem kell piócáskodni másokon. Persze ha valaki életképtelen, és maximum arra alkalmas, hogy pakolja a konzerveket a tescoba, akkor megértem...
2017. nov. 1. 13:03
 33/46 anonim ***** válasza:
# 23-ast nem értem miért pontozták le 0%-ra. Lehet, hogy kicsit bárdolatlan a stílusa, de a mondanivalója igenis találó.
2017. nov. 1. 20:38
 34/46 anonim ***** válasza:

"Majdnem 300 ezret keresek egy hónapban, és a többség szerint jóképű, babaarcú vagyok, ráadásul sportos is. És nem hogy most nincs csajom, de 28 évesen szűz vagyok. Másik ismerősöm kb.: mint Jar-Jar Binks a Star Wars-ból, hol van munkája 1-2 hétig, hol nincs fél évig, ráadásul bunkó mint a segg. Olyan csajokkal jár, akikre én max. a nyálamat csorgathatom. Pl.: most reménytelenül szerelmes vagyok egy lányba, ezzel a jóemberrel majdnem egy évig együtt volt, engem meg nem akar magához közel engedni. "

Ekkora kamut, te Jó Isten :DD

2017. nov. 1. 20:48
 35/46 anonim ***** válasza:

Akkor ne hidd el, kedves #34-es. :)

Tegnap este is halloween buli volt nálam, megpróbáltam lesmárolni a csajt, akire rá vagyok állva, kétszer is elhajtott. Később kint beszélgettük arról, hogy tudja, mit érzek iránta, de ő csak akkor akar majd kapcsolatot, ha az illető egyből leveszi majd a lábáról. Én nem ilyen vagyok ezek szerint...

Jó, tudom, majd valaki más.

2017. nov. 1. 20:58
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van barátnőm és volt is már rengeteg.Akkor most vagy jóképű vagyok vagy gazdag.Vagy mindkettő? :)
2017. dec. 7. 11:28
 37/46 anonim ***** válasza:
Én csak havi 350 ezret keresek és nem is én vagyok a legjobb képűbb. Mégis szóba állnak velem a nők, szóval hülyeséget állít a kérdező.
2018. jan. 3. 15:17
 38/46 anonim ***** válasza:
nettó 350 az jó fizetés itthon...
2018. jan. 3. 15:46
 39/46 anonim ***** válasza:

"Én csak havi 350 ezret keresek"

lol :D

2018. jan. 6. 14:11
 40/46 anonim ***** válasza:
Általánosítás. Mint ilyen, igazság sem lehet.
2018. febr. 25. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!