Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak gazdagokkal és jóképűekkel jönnek össze a mai nők?
(bocsánat, elküldte)
Na, szóval.
Bátyám beszervezte a cégéhez raktárosnak.
Egy be nem fejezett középiskolával jobb lehetősége nem is lehetett volna.
Két hétig nem dolgozott ott, és ki is lépett.
Ez volt szeptember elején.
Én nagyon összevesztem vele. Egyszerűen kifolyt belőlem fél évnyi felgyülemlett sz.r, hogy havi egyszer hozzá el a gyerekeit, és én foglalkozom velük, és etetem őket. Hogy én veszek egyedül gumit. Hogy fél év alatt csak én adogattam be az önéletrajzát mindenhova.
Erre kijelentette, hogy egy anyagias pitsa vagyok.
Elhagytam.
Két hétig minden nap írt, hívott, hol könyörögve, hogy érzelmileg zsarolva.
Végül kénytelen voltam válaszolni neki. Ugyanis terhes voltam.
Erre az az utolsó mocskos szemét este felhívott, ittasan és elszólta magát: direkt ejtett teherbe. Megjegyzem, 19 éves voltam ekkor, és még iskolás.
Természetesen nem akartam megtartani a gyereket.
Na erre beindult a gépezet, elterjesztette a családomban.
Valahol jót is tett vele, mert édesanyám leszokott, viszont a nagyszülők kitagadtak miután elvetettem.
Végül a zaklatás miatt feljelentést tettem, ekkor leszállt rólam.
Idén nyáron találkoztunk.
A helyi plázába vittük a lányunkat moziba, aztán kínaizni.
A férjem elvitte a lányunkat ez még simán odajött, és egyértelműen kiderült: még mindig nem dolgozik, meg mindig az anyjával él, és minden nőnekem a gazdag, bunkó pasik kellenek.
(megjegyzem a férjem sima gyári melós)
sosem értettem ezeket a kérdéseket-válaszokat itt
mi az, hogy egy férfi jóképű? mihez képest? ha annyira jóképű lenne, akkor hálivudban mutogatnák, és nem a négyeshatos vonalán botorkálna egy telefonnal a kezében (akiket a nők jóképűnek gondolnak, azokat statisztának nem válogatnák be konkrétan)
ha annyira gazdag lenne, akkor new yorkban tőzsdézne, és nem a 76os troli előtt farolna be egy terepjáróval (akiket meg gazdagnak, azok az ecclestone cipőjét sem sucivkolhatnák)
nők dettó
hol vannak az "álomnők" budapesten? mi? mert van a nőnek egy jobb frizurája, és még nem rohadt le róla a ruhája+miniszoknya? elárulom, hogy pest legjobb nőihez egy emirátusokban élő sejk bottal sem érne hozzá
hogyan élhetitek le az egész életeket ezeknek a felszínes, bugyuta, semmiféle valós tartalommal nem bíró kategorizálások, és obligát halmazok torz ívén keresztül?
mindenki mindenkinek tetszene akar, mint egy hülye majom?
nem elég találni egy normális, és számotokra megfelelő partnert? miért megy el pesten minden gyíknak az egész élete azzal, hogy vizsgálgatja az utcán a sok szembejövő hülyét, hogy "ki, hogy néz ki", meg mutogatja a buta fejét fészbukon?
nem vagytok ti komplettek
22es.
Nem vagyok karrierista.
Ő sem volt pénzéhes, szimplán hülye és
kényelmes.
Neki megfelelt az ingyenkonyha, és hogy azon
kívül alig tud enni, megfelelt, hogy
fűtésszezonban az anyjával alszik, mert nem jó
a konvektor a másik szobában, később az is,
hogy elromlott a bojler és nincs melegvíz.
Évekig!
És ebbe csinált volna gyereket. Ráadásul
előadta, hogy lesz a gyes meg az aktív korúak
ellátása, és aktív úgy 50ezer.
Egyszerűen benne élt egy álomvilágban,
amiben ő a szegény, szerencsétlen pasi, akitől
elvált a neje akinek nem jön össze az élet és
persze az csúnya nők... Akik csak a pénzre
mennek.
Pedig egyszerűbb a képlet. Nem hajlandó
kiszakadni a kis álomvilágából, hiába sz.r, mert
kényelmes!
Egyszerűbb, mint felelősséget vállalni
magukért, tenni a változásért.
Egyszerűen szánalmas és férfiatlan.
Nos nincs így!!! Pont azt nézem sok valaha szép lány(fiatalon látszik,hogy szép volt) összejön a helyi macsó pasival (iskola, környék vagánya) vagy csak lefekszik vele egyszer és úgy marad. Az ilyen lányok szépek fiatalon,nem mindig tanúlnak,hanem élvezik,hogy a pasik udvarolnak nekik,sokszor egy értelmetlen szakmunkást végeznek el. Lényeg: Sok olyan lány/ asszonyt látok aki szép lehetett fiatalnak de szegénységbe igénytelenségbe tette a nagy szerelem, szült 2 3 gyereket most legalja kategóriás kínaiban jár leharcolt babakocsit tol, férjétől anyósától függ anyagilag.
De ha úgy lenne,ahogy írtad kedves kérdező. Ősi ösztön azzal párosodott az őslány aki tudott vadászni, hozott haza élelmet és minél kevesebbet kellett gyűjtögetnie a nőnek a pasi mellett. Szépség meg a jó gént akarja tovább vinni. Erősebb kutya b...ahogy mondják!
Jó képű vagyok, és gazdag. :)
Ja, és nincs senkim. :)
23F
Nem ertek egyet ezzel. Ezt hasznalod kifogasnak?
Jokepünek mondanak a lanyok, habar ezzel nem ertek egyet, de ez egy objektiv dolog. De ha a gazdagsagot az anyagi javakra korlatozzuk, attol meglehetösen tavol allok. Eddig szinte minden komolyabb, komolytalanabb baratnöm tehetösebb es/vagy kepzettebb nalam. Tanulmanyaim alatt föleg. Akkori baratnöm mar dolgozott (en csuztam par szemesztert) es gyakorlatilag ö tartott el.
Egy szeretöm, aki mindenaron azt szeretne, hogy csak az öve legyek eppen elhivott egy tengerparti nyaralasra meglepetesböl. Hallani sem akart, hogy fizessem az 5 csillagos szallast (amit valoszinüleg nem is tudtam volna). Mindenröl gondoskodott, a fogkefetöl a valtoruhaig, mindent. Pedig tudja, hogy nem ö az egyetlen, akivel csalom paromat... ezt persze le lehet pontozni, ettöl biztosan jo utra terek. Tudom, hogy ez milyen mocskos dolog, de mas nem biztos, hogy tudja, melyen a lelkemben mi zajlik. Ez persze nem igazolja, de talan az tart vissza attol, hogy a következö kanyarban ne megiscsak inkabb a gazt nyomjam erösen...
Segítség !!!
22 éves lány vagyok !!!
Erről eddig én nem tudtam :O
Szóval segítsetek màr ha már ez a divat hol vannak ezek a pasik ?
És szóljatok már az exeimnek is legyenek jo képüek es gazdagok is mert sajna erről ők se tudtak es nem is azok.
Majdnem 300 ezret keresek egy hónapban, és a többség szerint jóképű, babaarcú vagyok, ráadásul sportos is. És nem hogy most nincs csajom, de 28 évesen szűz vagyok. Másik ismerősöm kb.: mint Jar-Jar Binks a Star Wars-ból, hol van munkája 1-2 hétig, hol nincs fél évig, ráadásul bunkó mint a segg. Olyan csajokkal jár, akikre én max. a nyálamat csorgathatom. Pl.: most reménytelenül szerelmes vagyok egy lányba, ezzel a jóemberrel majdnem egy évig együtt volt, engem meg nem akar magához közel engedni.
Szóval: mire volt jó ez a kirohanásod, kedves kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!