Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak gazdagokkal és jóképűekkel jönnek össze a mai nők?
Hát én voltam randizni innen, gyakoriról egy "rendes, de nem jóképű és gazdag" pasival.
Nos, azóta egy cseppet gyanakvó vagyok az ilyen kérdést kiírókkal szemben.
Mindenki vonzódik a széphez, és mindenki szereti a biztonságot (stabil anyagi háttér). Aki ezekkel rendelkezik az valszeg nagyobb önbizalommal is rendelkezik, ami imponáló az ellenkező nemnek. Viszont alapból nem kell jóképűnek és gazdagnak lenned, hogy olyan legyen a kisugárzásod, ami vonz másokat. Ha gazdag és szép nem is lehetsz bármikor, de a hozzáállásodat bármelyik pillanatban megváltoztathatod. Ha pedig pozitívan állsz az élethez, azt fogod észrevenni, hogy egyre szimpatikusabb leszel másoknak. A pozitív, boldog embereket szeretik, a savanyú, depressziósokat kerülik.
Vedd fel a kesztyűt az élettel, mert más nem fogja helyetted.
13. vagyok.
Most lesz lelki erőm leírni.
Nos tehát. Pár éve történt, hogy megismerkedtem itt egy férfival.
Ugyanezt adta elő, plusz hozzátette, hogy a nőknek csak a bunkó pasik kellenek (épp egy szakításon volt túl).
Tehát ismerkedtünk, először itt, majd iwiwen.
Kiderült hogy közel lakunk egymáshoz (25km)
Találkoztunk is, és ott kiderült, hogy letagadott pár dolgot. Úgy 10évet és 15-20 kilót, illetve két általános iskolás gyereket.
Mondom segáz, akkoriban kőkeményen nyomtam a Terézanyut.
Gondoltam majd én rendbehozom és aztán happy ever after.
Akkoriban baromi nehéz volt nekem, édesanyám alkoholgondokkal küzdött, minden hétvégén egy csirketelepen melóztam éjszaka, hogy ne kelljen otthon lennem.
Valószínűleg, ha nem ilyen érzelmi háttérrel jövök, a második randit se érte volna meg a kapcsolatunk.
Az anyjával élt, télen egy ágyban aludtak. Hétvégén napközben szinte mindig ott voltam, segítettem a néninek (rokkantnyugdíjas volt) közben a fia lelkét is apolgattam, vettem kaját, stb.
Néhány alkalmi melója volt csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!