Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Labdába lehet-e rúgni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Labdába lehet-e rúgni a jóképűekkel szemben?

Figyelt kérdés

Én azt vettem észre, hogy ha egy jóképü odamegy egy csajhoz, az akármit mond neki a csajnak bejön és mosolyog. Szinte mindegy mit mond a jóképü neki a csaj akkor is nevet rajta.

Ezzel szemben, ha egy kevésbé jóképü próbálkozik már sokkal nehezebb dolga van. Ha meg csúnya az llető, akkor mondhatom, hogy esélytelen. Akármit mondhat a csajnak nem tetszik. Ha a csúnya pl. kicsit merészebb dolgokat mond, akkor az már bunkó paraszt a csajok szemében, bezzeg, ha egy jóképü mondja azt szép mosollyal, akkor az a csajoknak tetszik. Vagy ha kedveskedik a csúnya, az a csajt hidegen hagyja, persze ha jóképü az illető és megintcsak szép mosollyal előadja, akkor a csaj már elolvad.

Na meg ha a jóképü gyerek szerény és csendes, az a csajok szerint akkor is aranyos és tetszik nekik. Persze, ha egy átlagos srác szerény, akkor annak esélye sincs, ha pedig csúnya, akkor mégannyi se.

2008. dec. 3. 02:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Hát ez bizony így van... De gondold el fordítva, ha jönne egy csúnya lány és kedveskedne, te se örülnél neki, ellenben, ha egy jó csaj közeledne, teljesen odalennél. Pár év kérdése amúgy és "nem annyira jóképű" srácként is labdába rúghatsz majd, csak meg kell ismerkedned olyan lánnyal, aki túltette magát ezen a kamaszos vihogásos időszakon.
2008. dec. 3. 02:32
 2/15 anonim ***** válasza:
50%

Hát ez nálam is pontosan úgy van, ahogy leírtad. Pedig 20 éves vagyok. Sajnos ez így van, el kell fogadni.

De gondolj bele. Egy videoklipben is például az énekesek körül csupa bikinis szupercsaj van. És persze, hogy a legtöbb pasi a nagymellű szőkét választja az alacsony, ugyanakkor csinos kis barna helyett. (mondjuk én lapos szőke vagyok :DD) És ha egy csúnyább, átlagos kicsilány odamegy hozzád max kedvesen elküldöd. És nem érdekel, hogy mit akar hiszen neked egyszerűen nem jön be. Na ez a csajoknál is így van. Nem bírja magát rávenni, ha egyszer taszítja a másik. Ronda dolog, de van aki nagyon fontosnak tartja a külsőségeket.

2008. dec. 3. 03:24
 3/15 Srapnel ***** válasza:
88%
Van egy csoportja a férfiaknak, akik még a jóképűeket is legyőzik: a pénzes pasik.
2008. dec. 3. 08:00
 4/15 anonim ***** válasza:
80%

Csak azzal tudlak vígasztalni, hogy 10-20 év elteltével a lányok rájönnek, hogy a jóképű férfiak ezerszer több fájdalmat okoztak nekik az életben, mint a kevésbé jó megjelenésűek, és akkor már nem a külső lesz az elsődleges szempont.

Egyébként egy közvetlen, megnyerő fellépés némi humorral fűszerezve érdekesebbé tudja tenni a férfit, mint egy üresfejű szépfiú.

2008. dec. 3. 08:41
 5/15 yuda ***** válasza:
100%
Én is csatlakozom azokhoz,akik úgy vélik,hogy az első benyomásnál előnyben vannak a jóképűek, de az első mondatok után /tinik kivételek lehetnek/ kiderül,hogy lesz e folytatása,vagy sem-így viszont egy egészséges humorú és értelmes ember nagyobb előnyben van hosszútávon,de fontos,hogy legyen egy egészséges önbizalma és hát fellépése....a normális csajok amúgy is hosszú távra keresnek és értelmes ,megbízható partnert,akire lehet alapozni,számítani-ezek a a belső értékek egyre inkább előkerülnek mindenkinél az életkor előhaladtával.
2008. dec. 3. 09:02
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

Nem.Sajnos nem lehet...

A humor se jön be,mert egy "kevésbé jóképű" embert tízből tízszer hülyének néznek miatta és jól ki is röhögnek.

Tapasztalat!

2008. dec. 3. 09:25
 7/15 anonim válasza:
100%
El kell adnod magad! Legyen elragadó a stílusod, humorod. Bereczki Zoltán nem egy adonisz, mégis sok nő szemében jól néz ki, és van egy gyönyörű felesége, aki szintén híres és szerelemből van vele. Legyél ápolt és jól öltözött, és fontos, hogy magabiztos légy. Teszteld magad csúnyácska lányokon, bókolj sokat, éreztesd vele, hogy csak rá figyelsz. Várd meg a hatást...
2008. dec. 3. 12:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Na én vagyok a kivétel, akinél labdába rúghatnak a kevésbé jóképű fiúk. Biztos, hogy furcsa, de én nem bírom a nagyon helyes srácokat, ugyanis mellettük kisebbségi komplexumos van, és nem tudnám mire vélni a kedveskedésüket. Pedig én sem vagyok csúnya, de mondjuk a hollywood-i színésznőktől messze állok. Én azt mondom, hogy annak a fiúnak már van esélye nálam, akit ha meglát egy kisgyerek, akkor sikongatva nem fut el. És én is azt mondom, hogy humorral, jó fellépéssel le lehet venni egy lányt a lábáról, akkor is, ha nem vagy olyan hű de jóképű. Nálam legalábbis egy hátorozott fellépés, és a kultúrált beszéd, jó humorérzék jó kiindulópont.
2008. dec. 3. 13:46
 9/15 A kérdező kommentje:
Az én tapasztalatom is az, mint a 9.25-ös kommentezőnek.
2008. dec. 3. 13:52
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

semmi sem olyan fontos, mint az úgynevezett charme, gagyibban "sárm" :-) Egy lányt le tud ám hengerelni egy nagyon egyedi stílusú, karizmatikus, kisugárzással rendelkező fiú aki nem feltétlenül a legjóképűbb.

Kriszti

2008. dec. 3. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!