Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Labdába lehet-e rúgni a jóképűekkel szemben?
Én azt vettem észre, hogy ha egy jóképü odamegy egy csajhoz, az akármit mond neki a csajnak bejön és mosolyog. Szinte mindegy mit mond a jóképü neki a csaj akkor is nevet rajta.
Ezzel szemben, ha egy kevésbé jóképü próbálkozik már sokkal nehezebb dolga van. Ha meg csúnya az llető, akkor mondhatom, hogy esélytelen. Akármit mondhat a csajnak nem tetszik. Ha a csúnya pl. kicsit merészebb dolgokat mond, akkor az már bunkó paraszt a csajok szemében, bezzeg, ha egy jóképü mondja azt szép mosollyal, akkor az a csajoknak tetszik. Vagy ha kedveskedik a csúnya, az a csajt hidegen hagyja, persze ha jóképü az illető és megintcsak szép mosollyal előadja, akkor a csaj már elolvad.
Na meg ha a jóképü gyerek szerény és csendes, az a csajok szerint akkor is aranyos és tetszik nekik. Persze, ha egy átlagos srác szerény, akkor annak esélye sincs, ha pedig csúnya, akkor mégannyi se.
Hát ez nálam is pontosan úgy van, ahogy leírtad. Pedig 20 éves vagyok. Sajnos ez így van, el kell fogadni.
De gondolj bele. Egy videoklipben is például az énekesek körül csupa bikinis szupercsaj van. És persze, hogy a legtöbb pasi a nagymellű szőkét választja az alacsony, ugyanakkor csinos kis barna helyett. (mondjuk én lapos szőke vagyok :DD) És ha egy csúnyább, átlagos kicsilány odamegy hozzád max kedvesen elküldöd. És nem érdekel, hogy mit akar hiszen neked egyszerűen nem jön be. Na ez a csajoknál is így van. Nem bírja magát rávenni, ha egyszer taszítja a másik. Ronda dolog, de van aki nagyon fontosnak tartja a külsőségeket.
Csak azzal tudlak vígasztalni, hogy 10-20 év elteltével a lányok rájönnek, hogy a jóképű férfiak ezerszer több fájdalmat okoztak nekik az életben, mint a kevésbé jó megjelenésűek, és akkor már nem a külső lesz az elsődleges szempont.
Egyébként egy közvetlen, megnyerő fellépés némi humorral fűszerezve érdekesebbé tudja tenni a férfit, mint egy üresfejű szépfiú.
Nem.Sajnos nem lehet...
A humor se jön be,mert egy "kevésbé jóképű" embert tízből tízszer hülyének néznek miatta és jól ki is röhögnek.
Tapasztalat!
semmi sem olyan fontos, mint az úgynevezett charme, gagyibban "sárm" :-) Egy lányt le tud ám hengerelni egy nagyon egyedi stílusú, karizmatikus, kisugárzással rendelkező fiú aki nem feltétlenül a legjóképűbb.
Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!