Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Labdába lehet-e rúgni a jóképűekkel szemben?
Én azt vettem észre, hogy ha egy jóképü odamegy egy csajhoz, az akármit mond neki a csajnak bejön és mosolyog. Szinte mindegy mit mond a jóképü neki a csaj akkor is nevet rajta.
Ezzel szemben, ha egy kevésbé jóképü próbálkozik már sokkal nehezebb dolga van. Ha meg csúnya az llető, akkor mondhatom, hogy esélytelen. Akármit mondhat a csajnak nem tetszik. Ha a csúnya pl. kicsit merészebb dolgokat mond, akkor az már bunkó paraszt a csajok szemében, bezzeg, ha egy jóképü mondja azt szép mosollyal, akkor az a csajoknak tetszik. Vagy ha kedveskedik a csúnya, az a csajt hidegen hagyja, persze ha jóképü az illető és megintcsak szép mosollyal előadja, akkor a csaj már elolvad.
Na meg ha a jóképü gyerek szerény és csendes, az a csajok szerint akkor is aranyos és tetszik nekik. Persze, ha egy átlagos srác szerény, akkor annak esélye sincs, ha pedig csúnya, akkor mégannyi se.
A jóképűekből sem végtelen van, előbb-utóbb elfogynak, aztán azok a lányok, akiknek nem jutott, rátérnek a "nekem a belső a fontos" elvre és jönnek a nem jóképű srácok. De előbb a gazdagok, mert nekik van sármjuk (a pénz szinonímája). Vagy a zilált lelkű, réveteg művészek (a zavart művészlélek is a sárm szinonímája).
Minden esetre szerencsére nem csak kizárólag a külső, hanem a kémia és a tudatalatti dönt, hogy majd kivel tudod játszani a lelki/családi játszmáidat. Nagy közhely, de tényleg stabilizálni kell magad belül. Nem csak a nőkből áll a világ. Egyszer azt mondtam egy barátomnak, amikor nem lett szerelmes belé az a csaj, akibe ő viszont igen, hogy ne csodálkozzon: az a természetesebb esemény, hogy nem tetszel valakinek, hiszen ha kiválasztasz 100 ellenkező neműt véletlenszerűen, jó, ha 15-20 tetszik belőle. A csúnyák kevesebb embernek tetszenek, ez van.
na jó, tudom, hogy ilyen válaszokra vársz, nekem is ez volt a problémám, ha kicsit rondább srác vagy, van esély
1. pattanások, bőrállapot: hidratálj: hidratálj: hidratálj:
2. frizura, az alak tök mindegy a szélei legyenek ápoltak és legyen fényes a hajad
3. szemöldök, ha nagyon durva szedegesd ki, de csak óvattal
4. arc izmosítsd az arcod arcizom-tréning gyakorlatokkal.
5. sportolj. a sportolás javítja a vérkeringést (ellentétben a gyúrással) így a fej is egészségesebb, karakteresebb lesz.
6. borotváld magad géppel, de nagyon drágával, kevésbé szedi szét az arcodat, bár a szőrszálakkal komorabb, a bőrödet nem nyúzza le annyira
7. esetleg fogszabályozó, vagy kontaktlencse, kinek mi, kedves mosoly és máris jóképű vagy.
ha nem vagy születetten fogyatékos, akkor nem lehet akkora baj az arcoddal, hogy ezekből valami (vagy az összes, ne segítene) nekem segített :)
Az utolsót kiegészíteném azzal, hogy öltözz divatosan. Nem kellenek drága holmik, akár turkálókban is lehet találni designer darabokat.
A legjobb ha az elegáns vonal felé mész el, az általában mindenkinek bejön és látszik, hogy adsz magadra, van stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!