Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak gazdagokkal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak gazdagokkal és jóképűekkel jönnek össze a mai nők?

Figyelt kérdés
A szomorú igazság..
2015. aug. 28. 22:42
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
92%

HOL?

könyörgöm mondjátok már meg magyarországon hol rohangálnak tömegével az ilyen 'gazdag jóképű fiatal tökéletes' pasik... érdekes hogy hiába mászkálok sokat bp-n, valahogy nem botlok bele az ilyenekbe :DD

2015. aug. 28. 22:46
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
A szomorú igazság az, hogy általánosítasz és kizárod az ellenérveket meg a bizonyítékokat. Ha nem tennéd ezt látnád, hogy nem csak a jóképű gazdagokkal jönnek össze.
2015. aug. 28. 22:49
 3/46 A kérdező kommentje:
Tudtok olvasni? Nem azt írtam , hogy jóképű gazdagok hanem jóképűekkel ÉS gazdagokkal. Amúgy meg elég sok ilyen mászkál még olyan is aki jóképű és gazdag is. De olyan aki gazdag/jóképű azokból rengeteg van.
2015. aug. 28. 23:00
 4/46 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudunk felülemelkedni a kinézeten.

De, ha csak nem valami súlyos betegség miatt hiányzik a fél arcod, akkor egy jó frizura már segít.

És sokat dob a latba a stílus.

A férjemnek elől egymásra hajolnak a metszőfogai, és kicsit nagy az orra, és a füle.

Egy hét alatt ledumalta rólam a bugyit.

Ennek hét éve.

2015. aug. 28. 23:06
 5/46 anonim ***** válasza:
100%
Ne akadj már fent ilyeneken, értettük a kérdést, a válasz ugyanígy érvényes ezután is...Tényleg járkálnak ilyenek, de nem ilyenek is. Példának okáért: az én barátom se egy szépség és a szegényhez jóval közelebb van, de én szeretem és ez így van már másfél éve és még így is lesz jó sokáig.
2015. aug. 28. 23:13
 6/46 anonim ***** válasza:
72%
Mert működik bennük az a félig-meddig tudatalatti ösztön, hogy optimális utódokat nemzzenek. Lehetőleg ne a gettóba.
2015. aug. 28. 23:13
 7/46 anonim ***** válasza:
85%

mindenki a saját súlycsoportjával kezd.nyilván te fullos nőt szeretnél ,aki válogathat.de te a jelentkezők közt az a kategória vagy ,akit észre sem vesz ,mert 5 nálad helyesebb ÉS gazdagabb sráccal is összejöhet ,akkor mondd meg mégis mi a bánatért állna le veled?tedd a szívedre a kezed ,ugye a szürke kisegér helyet te is egy feltűnő ,fullos lányt választanál ,ha lehetne...

jó lenne ha felébrednél és ahelyett hogy irigykedsz ,feltalálnád magad ahogy tudod.

2015. aug. 29. 02:14
 8/46 anonim ***** válasza:
27%

Mert ők megérdemlik.

Biztos vágynak arra a "biztonságra", amit akkor tud adni egy ilyen valaki, amikor jön a sikertelen, bedőlt vállalkozás miatt a végrehajtó, yard, verőlegények, stb.

2015. aug. 29. 07:23
 9/46 anonim ***** válasza:
82%
miért, te összejönnél egy kilátástalan, szakadt csövessel?
2015. aug. 29. 10:21
 10/46 anonim ***** válasza:
66%
Nem szoktam a kinézet alapján megítélni embereket, alapvetően inkább a kisugárzás a vonzó számomra. De ettől függetlenül nem értem, hogy sok pasi miért akar egy bomba nőt, külsőleg is és belsőleg is, amikor ő megfelelni nem tud? Ennyire irreálisak vagytok? Itt az én példám, 25 éves vagyok, a kifejezetten jó nő kategóriába tartozok, de ez számomra mellékes, nekem a belsőm a fontosabb. És csak a külsőm miatt mindenféle idióta rám ragad, aztán meg csodálkoznak, hogy elutasítom őket, miután két értelmes mondatot sem képesek kinyögni. Na, ez a gond. Nem az, hogy szegények, vagy csúnyák vagytok -e. Nem láttam még olyan csúnya pasit, akivel nem jönnék össze, de bunkót azt már túlságosan sokat. Nem utolsó sorban pedig gazdag is vagyok, igy a pénz megint nem számít.
2015. aug. 29. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!