Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha az egész életem csak szorongásból és idegeskedésből áll hogyan lehetne valakim?
Figyelt kérdés
Azt gondolom magamról hogy én sose lennek jó senkihez, és ez általában meg is valósul mert tényleg nem kellek senkinek. A pasikkal akikkel találkozom már egy idő után nem érdeklem. Ki sem mozdulok nagyon itthonról se csak ha muszáj. Nem szeretek idegenek közé közé menni, mert akkor is az jár a fejemben hogy kinevetnek, kigúnyolnak mert béna vagyok. Amikor munkám volt is ez járt az eszemben.2015. aug. 28. 15:59
2/5 A kérdező kommentje:
23 éves és lány. De a nemem simán kikövetkeztethető a kérdésből.
2015. aug. 28. 16:13
3/5 anonim válasza:
1. Menj el pszichológushoz, ő majd segíteni fog neked!
2. Addig míg ezt gondolod "Azt gondolom magamról hogy én sose lennek jó senkihez, és ez általában meg is valósul mert tényleg nem kellek senkinek." addig MINDIG ez lesz, mert ezt képzeled be és ez is fog megvalósulni. Nézd meg a Titok című filmet, és megérted, hogy mire célzok!
3. Addig míg nem fogadod el magadat, addig soha senki se fog téged elfogadni!
4. MINDEN TUDSZ VÁLTOZTATNI, HA AKARSZ, VAN AKARATERŐD, KITARTÁSOD ÉS TÜRELMED! De ha jelen helyzet neked megfelel, akkor meg ne sírj! Változtass életet, hogy jobb legyen neked! :)
4/5 anonim válasza:
Én egy ilyen lánynak nagyon tudnék örülni, és azt hiszem attól még nagyon tartalmas és értékes kapcsolatot lehetne Veled megélni.
5/5 anonim válasza:
Én is a pszichológust ajánlom. Tud segíteni! Én is hasonlóan érzem magam, de sokat fejlődtem az utóbbi években. Persze nem egyszerű, a szorongás nem múlik el teljesen, valamint vannak rosszabb időszakok. Kitartást! 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!