Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedsz egy 22 éves lánnyal aki még nem feküdt le senkivel, hogyan reagálsz?
plusz infó, ha megfelelő a lány alapból és még szűz úgy értékesebb számomra, de ha nem tetszik a stílusa akkor ez felesleges adat...
22F
Nem teljesen értem, hogy mire kellene reagálni...
De hátha sikerül összerakni a kirakót: van egy 22 éves barátnőd, aki a korábbi barátjával nem feküdt le, mert vannak bizonyos elvei. Te meg most azt akarod, hoyg hagyja el az elveit és feküdjön le Veled?
De mégis mik voltak azok az elvek? Mert ha az, hogy csak azzal fekszik le, aki komoly, hosszútávú kapcsolatot akar vele, és nem csak kipipálni, hogy ő is megvolt, akkor bocsi, de ne fektesd le, ha Te az utóbbi vagy. Mert ettől tönkre fog menni. Valszeg ejt Téged, megutálja a férfiakat, gyanakvó lesz, boldogtalan, stb. Ha viszont nem ilyen típus vagy, akkor a legjobb, amit tehetsz, hoyg ezt érezteted is vele. Hogy komolyan gondolod, hosszú távon, ő az életed szerelme, stb. Akkor nem kell annyira feláldoznia az elveit. Nyílván az elve nem az volt, hogy örök szüzességi fogadalmat tesz, mert akkor nem lett volna már 2 barátja, hanem az, hogy nem adja oda magát akárkinek. Az ilyen értékes nő, és szerintem hasonlóan értékes pasit érdemel. Kérdés az, hogy Te vagy-e az.
Lelépek.
Évekig várni azért, mert ő félkegyelmű??
Eleve nem lehet egy megnyerő stílusa sem.
De ez csak az én véleményem, a gyakori tele van lúzer szűzfiúval, akiknek mindegy már, csak lyuk legyen.
Szal valszeg már kaptál is rengeteg levelet tőlük.
Szerencsétlenek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!