Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életem nem ér semmit, halálvágyam van, már régóta nincs kapcsolatom senkivel. Mit tegyek?
Csak a kapcsolat az ami zavar?
Inkább gondolj rá úgy mint előny. Oda mehetsz és azt csinálhatsz amit akarsz. Megismerkedhetsz új emberekkel és ami a legfontosabb megismerheted magad:)
Nezz magadba: Te ismerkednel egy onsajnaltato, mindeki ketvet elronto, negativ sraccal, ha volna lehetoseged vidammal es kedvessel ismerkedni helyette?
Valtoztass a hozzaallasodon, egy-ket pofara esestol ne add fel.
20/L
Az előttem szólok jól írják, mindig magadban kell keresni a hibát. Sokáig én is úgy véltem a környezetem rossz és csúnya, ezért ver annyira a sors. Aztán elolvastam és megnéztem a Titok című filmet, ami adott egy löketet a pozitív gondolkodás felé. Nagyon tudom ajánlani :)
Tudományos oldalról tekintve a dolgot, pedig érdemes odafigyelni a napi megfelelő vitamin bevitelre is, ugyanis a boldog élet alapja egy egészséges test és a hozzá tartozó egészséges lélek kifinomult egyensúlyán alapul. Mikor elérted az egyensúlyi állapotodat, más lesz körülötted a világ. Több ismerős, minőségi barátságok, szerencse és megannyi jó dolog, csak hinni kell a jóban és sosem szabad feladni a kudarcok után. ;)
Pár testi szükségleti konkrétum ami fontos, hogy kikerülj és megelőzd a depressziót. Táplálkozz egészségesen, ne egyél finomított cukrot, értéktelen fehér lisztet. Ételeidet sózd megfelelően, ugyanis a nátrium egy természetes antidepresszáns és ősi gyógyszer, nem hiába van róla népmese.(tisztasóra keress rá google-ben). Igyál napi 3L-t, ez ugyanis a minimum. Szedj B-vitamin komplexet, szerves magnéziumot(500 mg/nap) és kalciumot, napi 3g c-vitamint és 4.000 NE D3 vitamint. Ezek különösen fontos elemei a szervezetnek, hiányuk esetén kóros hormonháztartási, idegrendszeri zavarok léphetnek fel. Megfelelő mértékű pótlásuk kiváló alapot nyújtanak egy minőségi, egészséges élethez. Ne alkalmazz gyógyszert a depressziódra, az nem lenne megoldás, csupán tüneti kezelés.
Utolsó fontos momentum, mindig légy igényes megjelenésedre, sugározd magadból a szépséget, nyerd vissza önbizalmad. Olyan ember legyél, akivel Te is szívesen barátkoznál. :) Hajrá!
23/F
Menj minél többet emberek közé. Nekem szokott segíteni, amikor magam alatt vagyok.
Sétálj, múzeum, táncház, diszkó, kocsma, kerthelyiséges helyek, könyvtár, művház- itt a nyár, ott keresik a fiúk a lányokat, téged is meg fognak találni. Vedd elő a naptáradat és minden napra írj be valamit, hogy hová mész! Most, csak azért is! Ne hagyd, hogy a rossz kedved elvegye az akaraterődet. Tudsz te küzdeni! Csak azért is! 42f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!