Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
# 11 Most miért veszed el az utolsó reményemet is? :D
Egyébként nem én találtam ki, hanem a 40-50 éves korosztálytól hallottam, meg olvastam is pár helyen.
A nők kb 25-26 éves korukig élik ki magukat, utána "átkapcsolnak" és családot, gyereket, biztonságot szeretnének. Na, és erre már természetesen teljesen más partner kell. De nem állítom hogy teljesen így van, nem vagyunk egyformák, meg nem fekete-fehér minden, de szerintem van a dologban valami.
Figyelj! Keresd a jó oldalát, ha van nő nincs pénz , ha nimcs nő van pénz. :-) Ha meg nagyonakarsz balakit akkor csak légy önmagad, önmagadért fognak megszeretni nem azert aki pl ha elötte van menoskodik...stb ha hozod önmagad fel fog figyelni rád hogy te mas bagy mimt a bekepzelt páva gyerekek.
Latni fogsz egyszer egy nőt es a tobbi mar megy mimt a karikacsapas.
Az en mottom' ''külső ami megfog, belső ami megtart!''
Szerintem semmi baj nincs veled. Rendes fiúnak tűnsz, de ami így első olvasatra riasztónak tűnik az a pesszimizmus, ami sok GYK-s srácra jellemző itt. Akik úgy gondolják, hogy csúnyák, alacsonyak és emiatt soha egy lánynak sem fognak kelleni. Itt nem az adottságokkal van a baj, hanem ezzel az iszonyú negatív hozzáállással, amiből árat az önsajnálat. Őszintén, ki akar együtt lenni egy ilyen negatív emberrel, aki csak siránkozik és nem képes semmit sem tenni?
Nem tudom, mennyire mutatkozik meg nálad ez a probléma a való életben, hogy ott is panaszkodsz, amiért nincs barátnőd vagy csak próbálod figyelmen kívül hagyni és élvezni azért az életet. Mert én is írtam már itt ki pár kérdést, hogy miért nincsen senkim, mert 20-on évesen még nekem sem volt komoly kapcsolatom, de amúgy meg próbálom jól érezni magam és szerintem ez nem látszódik rajtam a való életben, hogy sokszor mennyire magányosnak érzem magam.
Ilyen esetben szerintem csak azt tudod csinálni, hogy próbálsz minél kevesebbet gondolni a problémádra és amikor kimozdulsz, társaságban vagy akkor jól érzed magad és hidd el, előbb-utóbb fel fog figyelni valaki rád is.
"Mi a baj velem?"
semmi, csak nem vagy jóképű a szemükben.
előző!
vajon 80 évesen is ezt fogod mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!