Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem?
Bármelyik ismerősömnek tudok tanácsot adni párkapcsolat terén. Szingli ismerőst csajoztattam már be és fordítva csajt pasiztattam be.
Valamiért a saját párkapcsolati életemmel nem nagyon tudok mit kezdeni és nem jönnek össze a dolgok...
Nem hajtom nem keresem nem kutatom csak szeretnék sodródni az árral, de így 2,5 év után megannyi lány megismerése után h senki nem akar mélyebben megismerkedni velem kicsit feltűnő számomra...
Köszönöm a választ!
Elég pozitívan állok a dologhoz fel nem adom, meg nem török :D
Kicsit megvallva több tanácsra számítottam...
igyekszem kicsit nyomulósabbra venni a dolgot h érezzék h nem csak szimpla barát akarok lenni hanem esetleg több ;)
Nyitott szemmel járok kelek :D
Nem én írtam az előző választ, de neten azért ne ismerkedj mert rengeteg bolond itt éli ki beteges ötleteit s adja ki magát másnak.
Szerintem ne legyél nyomulós, egyszerűen figyeld azt, hogy a "Megannyi megismert lány" közül ki az aki figyel rád a megismerkedéstől számítva egy kicsivel jobban mint "Kéne".
Neten is ismerkedhetsz! Ne zárj ki semmit, járj nyitott szemmel!
Én az előző három embert, akivel párkapcsolatba kerültem, a neten ismertem meg. Az utolsó a vőlegényem. Mind normális értelmes, és érző emberek voltak, ketten kimondottan helyesek is, de én nem erre mentem. ( mielött azt mondanátok, hogy esetleg a külsejükkel volt a hiba). Nem társkeresőn mondjuk, azzal is próbálkoztam, akár onnan is lehetett volna, de túl sokan akartak csak szexet vagy valami könnyed kapcsolatot.
Kérdező, elég keveset írtál magadról. Szinte semmit. Másnak általában könnyebb tanácsot adni, mert külső szemlélő hamarabb meglátja, mit kéne vagy nem kéne a másiknak tenni...de az is lehet, hogy legbelül mélyen nem akarsz, vagy annyira túlzottan akarsz barátnőt, hogy az már zavaró. Mindkettőt el tudom képzelni. Úgy sejtem, fiatal vagy még, nem írtad, hogy előző kapcsolatod lett volna...ha igen, vele hogy ismerkedtél mef? Klasszikus színtér a közös suli, munkahely, lakhely, haveri kör...talán nem klasszikus, de éppoly jó ha van egy hobbid, aminek révén új embereket ismerhetsz meg...vagy az internethez eléggé türelmes vagy, elválasztani az ocsútól az egy szem búzát. Mert egyetlen számodra megfelelő ember elég ;)
Van e bátorságod megszólítani egy idegent? Elégedett vagy magaddal? Milyen nőt képzelsz el magad mellett?
És ez csak néhány kérdés.
Te minek tulajdonítod, hogy nem sikerül????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!