Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért beszélnének már az első randin a szexről?
Oké, akkor "megnyugodtam", hogy nem csak velem akarnak mindig a szexről beszélni! :D
Mikor meg megmondom nekik, hogy majd akkor szívesen beszélek róla, amikor már komolyabbra fordulnak a dolgok, akkor meg meg vannak sértődve, hogy ő csak azért akar róla beszélni, mert nyílt lapokkal játszik...:D
Tehát nem tudom, elfogadható választ még én sem kaptam amikor rákérdeztem náluk. :D
23/L
élet képes csajokkal lehet, akármiről beszélgetni...
F31
Szerintem az már baj, ha pont egy jól működő kapcsolat tán legerősebb pillére nem kerül említésre. Eddig akivel az első (második) randin nem került szóba a szex, vagy ha szóba is került, gyorsan elterelte a témát, na az ilyen csajok frigidek, aszexuálisak, ki milyen fokon. Ha egy nőnek van legalább némi egészséges igénye a szexre, akkor nem nyavalyog, ha szóba került. Akik félnek róla beszélni, azok félnek csinálni is, és ha félnek, nem tudnak ellazulni, és olyan frigidekké válnak, hogy a jóisten sem tudja feljuttatni őket a csúcsra. Úgyhogy fogd fel tesztnek: ha nem akarsz róla beszélni, akkor egy tök normális pasi majd másról sem akar veled...
Gondolom te sem masztizol, és még orgazmusod sem volt. Így nem is lesz sajnos. Ha a normáknak akarsz megfelelni, gondolj bele, hogy ezeket a normákat ezer meg ezer éve találták ki, ráadásul akkoriban a nő bőven el volt nyomva. Tehát döntsd el, úgy akarsz boldog lenni, hogy meg akarsz felelni azoknak a normáknak, amik a nők elnyomása mellett születtek? Gondolkozzunk Béláim, gondolkozzunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!