Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket írjak egy társkereső oldalon egy lánynak az első levelemben?
2,5 évig voltam fenn társkeresőn, többszáz levél, talán 15 nővel beszélgettem, ebből 5 randizott velem egyszer, semmi több.
Volt, aki megdicsért, hogy milyen jópofa levelet írtam neki, de többet nem írt.
Egyébként próbálj meg egyedi levelet írni, szóval ne látszódjon rajta, hogy 20 másik nőnek is ezt küldöd el (pl.: Szia, ismerkedünk?)
A dolog viszont korántsem egyszerű, mivel a kb. ennyi van az adatlapon: nő, 22 éves, barna szem, középhosszú haj. Ebből írj egyedi levelet.
A társkeresőket én a veszélyes hulladékok közé sorolom, mivel eltorzítja az emberek értékrendjét. Az a férfi, aki ezt tekinti utolsó mentsvárként, az könnyen kinullázhatja az önbizalmát.
4-eshez hasonló tapasztalatokkal rendelkezem csak én nem 2,5 évig hanem max 2,5 hónapig csináltam ezt az időpocsékolást
Ezzel szemben személyesen a legjobb csajokkal ismerkedem
Amire biztos, hogy válaszol?
"Tele vagyok pénzzel!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!