Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi!? Megismerkedtem egy társkereső oldalon egy lánnyal, azóta facebookon beszélgetünk, van hogy napi 8-10 órát. Nagyon sok bennünk a közös, nagyon jókat szoktunk beszélgetni.
Figyelt kérdés
Ő azt mondta nagyon megszeretett engem, és én is nagyon megszerettem.
2 nap múlva fogunk találkozni, megbeszéltük hogy sétálunk meg beülünk valahová hogy tudjunk beszélgetni még többet. Illik ilyenkor vinnem valamit a lánynak? Esetleg virágot? Én F/20, ő pedig L/22
2014. jan. 13. 22:58
1/6 savanyújóska válasza:
Lehet, en speciel nem vinnek, de ha tenyleg erzed az erot kettotok kozott, akkor szerintem kedves gesztus. Arra ugyelj, hogy valahova tudja tenni, hiaba csodaszep, ha egesz seta alatt ott kell fognia, pl...:)
3/6 anonim válasza:
Sose értettem, hogy lehetne megszeretni valakit, anélkül, hogy egyszer is találkoznál vele.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.És ha beülünk majd valahova,akkor illek nekem meghívni(fizetni valamit) ?
2014. jan. 14. 16:53
5/6 anonim válasza:
Szia! Igen, mindenképp illik, ha hagyja. Ez a legkevesebb.
6/6 anonim válasza:
Ha akarsz, vihetsz neki valamit, de szerintem nem fontos. Én legalábbis nem kaptam elsőre semmit a férjemtől:D csak ölelést, de az jobban esett, mint egy virág, vagy bármi más...mi is társkeresőn ismerkedtünk meg:)
Amúgy simán lehet valaki szimpatikus úgy is hogy még nem találkoztak személyesen.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!