Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkereső (k) az (ok), ami (k) jelenleg fut (nak) a huszonévesek között?
Sikerült előbb rálelnem a nem kicsit kritizált elittars.hu-ra. Jó volt ennyi időt rászánni a kérdőívekre, aztán rájönni, hogy az egész oldal átverés :D.
Na mindegy, a lényeg: olyan társkereső oldalt keresek, ahol 24 éves, Budapest környéki srácként reális eséllyel találhatok korombeli randipartnereket (lányokat, mielőtt jönne a kérdés). Hajlandó vagyok részletesen kitölteni és érdekessé tenni az adatlapomat, akár profi fotókat intézni, fizetni a tagságért, de azt szeretném, hogy ez a befektetett energia meg is térüljön a későbbiekben.
Én speciel fél éve voltam regisztrált, 24 évesen a randihely.hu nevű oldalon, ott ismerkedtem meg a férjemmel. Ő akkor 21 éves volt. 2 hete volt regisztrálva, velem randizott először:)
Neki ez vált be.
Ja és ingyenes.
27/N
Köszönöm a válaszokat. Erről a twoo.com-ról a Badoo ugrott be.
A randihelyen úgy látom, hogy elég kevés ember van. Bár ha van ott olyan sikersztori, mint a tiétek, akkor megérhet egy próbát :).
Nekem is van barátnőm aki chat.hun ismerkedett meg a férjével. 10 éve együtt vannak , 3 gyerekkel:)
7es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!