Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vészhelyzet! Keresek egy lányt, tudnátok nekem segíteni? (Satu Mare)
Tehát regisztráltam erre a randivonalra, csak sehol nem láttam feltüntetve hogy ez fizetős. Hosszas keresgélés után rátaláltam valakire. Ingyen csak nézelődni lehet. A lényeg hogy bejön azok alapján amiket leírt magáról. De semmilyen úton módon nem lehet vele kapcsolatba lépni, csak ha befizetek.
Tehát őt keresem: [link]
Ingridnek hívják, 17 éves(Nyilas)
Szatmáron lakik(Satu Mare)
sajna ennyit tudok...
Ha valaki tudja a teljes nevét, vagy ismeri, esetleg fen van FB-n ismerősnek, elküldhetné privátba a teljes nevét, vagy a facebook adatlapjának linkjét. Nagyon szépen megköszönném! 20/f
Ez az... nem Szatmáron lakom, hanem 50km-re onnan, és a kép alapján szerintem ha találkoznék vele az utcán, fel sem ismerném. Vagy menjek oda minden fiatal fekete hajú lányhoz, azzal, hogy:
-Szia, Ingrid ?
-Nem!
-Jah, akkor semmi. Szia
Lehet valakinek aki itt jár osztálytársa volt, és ő biztos felismeri kicsi képről is...
Ráadásul lehet nem is tetszem majd neki, és nem csapnék ekkora hűhót a semmiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!