Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkednek azok a férfiak, akik szerint minden nő üres, felszínes, semmihez nem érző cicababa?
Nem érzem úgy, hogy csak miattam alakult ki ez, Sideways. Valahol ott kezdődhetett, ha jól emlékszem, hogy egy témával kapcsolatban nem egyezett a véleményünk, én reagáltam a te hozzászólásodra, onnantól kezdve pedig kaptam a privátokat: ha nem teszkalap, stb.
Igazából teljesen lényegtelen, viszont úgy gondolom, egyikőnknek sem kifizetődő, ha ez így megy a végtelenségig, minden kérdésnél megy a lepontozás, marakodás. Ha úgy érzed, kizárólag én alakítottam ki ezt a helyzetet, akkor fogadd bocsánatkérésem. Mindenesetre én továbbra is le fogom írni a véleményem minden kérdésnél, ami szimpatikus, téged majd figyelmen kívül hagylak, és erre szeretnélek kérni téged is. Köszönöm.
"ha nem teszkalap, stb."
Na, ezt alaposan elrontottam. Tehát: ha nem tetszik, itt mondjad, halj meg, ez az oldal lényege, te fszkalap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!