Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dugjak a barátnőmmel egy üres lakásban?
Figyelt kérdés
Szereztem egy üres lakást pár órára hogy együtt lehessünk a barátnőmmel, de az a baj, hogy teljesen üres. Mit javasoltok, hogyan tudnánk a korulményekhez képest kényelmesen szexelni?2015. febr. 10. 06:49
1/11 anonim válasza:
Fűtés lesz,vagy csak,amit beleheltek?:DD
2/11 anonim válasza:
Valami csak lesz amire feltudod rakni..akar lepcson is lehet.. vagy vigyetek egy lepedot:)
3/11 A kérdező kommentje:
Fűtés lesz. De semmi egyéb.
2015. febr. 10. 06:57
4/11 anonim válasza:
Vigyetek egy lepedőt, amit alá terítesz.
5/11 bandi6891 válasza:
egymással szembe,átkarolod a lábait és felemeled,ő meg kapaszkodna a válladon/nyakadban.Fordított testhelyzetnél meg a falnak támaszkodik.
6/11 anonim válasza:
Pléd, felfújható derékalj/matrac, ezeket könnyű magatokkal vinni...
7/11 anonim válasza:
a lepedő és felfújhatós matracnál nekem sincs jobb ötletem, de egész romivá teheted ha este vagy nappal besötétíted a helységet a bejárattól végig kicsi gyertyákkal mécsesekkel egészen az "ágyig". persze ne túl közel mert akkor lángolni fogtok :D egy kis pezsgő ha még romantikusabb szeretnél lenni. vagy bor ha borosak vagytok. esetleg egy kis cd lejátszós rádiót vagy vmit vagy csak telefonról egy halk lány zene.
8/11 anonim válasza:
A fürdőkádban szexeltek. (Lehetőleg miközben megy a víz.)
A konyhapulton szexeltek.
A falnak dőlve szexeltek.
Vagy felfújhatós matrac, amit előre bekészítesz, amit már írtak korábban.
9/11 anonim válasza:
Komolyan akinek ennyi fantáziája nincs, az minek dug?
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Van ennyi fantáziám, ezeket mindet ismerem, azért tettem fel a kérdést hátha valaki tud jobbat.
2015. febr. 10. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!