Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátnőmmel, most fenyeget hogy öngyilkos lesz?
A történetem röviden. Együtt voltunk már közel másfél éve már, mikor nekem volt egy súlyos autó balesetem és ennek következtében nem ment a szex sem jó ideig miután felépültem. Egyszerűen 2-3 hónapig képtelen voltam az ágyban bármit is nyújtani majd ez fokozatosan javult. Mára már minden olyan mint régen ám a bökkenő az, hogy még én lábadoztam a kórházban utána otthon is ez idő alatt lefeküdt a barátnőm az egyik haverjával. Ő mondta el nekem 2 hete, és én ezért kidobtam. Szörnyen elkeserített a dolog ahogy viselkedett velem, most egy ideje fenyeget azzal hogy öngyilkos lesz.
24/f 22/l
Ha ez mind igaz, akkor a barátnőd undorítóan viselkedett. Ha a párom kórházban lenne, ilyen súlyos baleset után és lábadozna, akkor azon lennék, hogy talpra álljon minél gyorsabban. Minden erőmet a munkán kívül arra fordítanám, hogy vele legyek, tartsam benne a lelket, nem pedig elárulnám és a háta mögött csalnám.
Az öngyilkossággal fenyegetőzésre annyit: nem vagy felelős azért, amit tesz magával. Semmilyen szempontból. Te szakítottál vele, méghozzá jó okkal. Te voltál kiszolgáltatott helyzetben, amikor ő elárult téged, semmilyen elvárása nem lehet, hogy mellette maradj. Hiszti az egész, nem fogja megtenni.
Nem lesz az. Úgy sincs hozzá mersze.
Értesd meg vele, hogy amit tett, az nem fér bele. Ha ez a pár hónap elég volt neki, hogy félrelépjen, meg is értem, hogy szakítottál vele. beszélj a barátaival, (szüleivel akár) hogy hassanak rá valahogy.
és így legalább be is biztosítod magad.
De csak emiatt vissza ne menj hozzá... legyen eszed!
25l
Nem terveztem vissza fogadni soha, undorodok tőle. Hányni tudnék attól amit tett, valahogy ha arra gondolok hogy valaha szexeltem vele elfog az undor.
De mégis életem végéig kínozna a bűntudat ha kárt tenne magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!