Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal és unatkozok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez így szerencsétlenül hangzik. De csomó időm van most, nincs kivel beszélgetni. Azért szakítottunk, mert már jóideje nem működik, nem vagyunk egymáshoz valóak.
23/L
2014. dec. 5. 17:54
1/12 anonim válasza:
Majd mindjárt rád akadnak a kanos barmok.
3/12 anonim válasza:
Beszélgess a sarokban pihenő pókkal.
5/12 anonim válasza:
Káposztás tésztát, mert azt szeretem.
6/12 anonim válasza:
Takaríts, vagy szelektálj a cuccaid között. Az olyan jó érzés. :)
7/12 anonim válasza:
Tuti, hogy kitaláltad, hogy mindenki írjon. "Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést." :D
8/12 A kérdező kommentje:
A pokokat nem szeretem.
A kaposztas tesztat sem.
2014. dec. 5. 18:02
9/12 A kérdező kommentje:
Nem. Ha kitalaltam volna, valami jobbat irtam volna.
2014. dec. 5. 18:03
10/12 anonim válasza:
Sajtos-tésztát! Az hamar kész és finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!