Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érti a nöket? De most komolyan.
Figyelt kérdés
A minap fell tettem egy kérdést képel együt . mindenkinek ugyan az volt szinte a válasza. Ezel nincs semmi gondom sött. De akkor ne mondják azt hogy a külsö nem fontos csak a belsö. Olyanok ba kötöttek bele mint hogy mind a 3 feltöltött képen trikoba vagyok és hogy edzek akkor biztos agresziv vagyok. Meg hogy túl izmos vagyok 72 kg vagyok.meg hogy rossz fiúsan nézek ki. Régen mindenböl ez fojt hogy izmos rossz fiú a menő. Ne értse félre senki nem azért kezdtem edzeni hogy több/szebb nöim legyenek. Csak ne irják itt vagy mondják hogy nekik a belsö a fontos :) köszi hogy végig olvastad2015. aug. 8. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!