Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik komolyan nem szeretik az okos nőket?
Itt GYIK-on is sokszor olvasom de már máshol is halottam,h a pasik nem szeretik ha egy nő okos. Azt se ha buta persze de azt se ha okos. Egy fiú haverommal beszéltünk egyszer arról,h hányí romantikus filmben benne van az,h nézik a csillagokat egy pár és a pasi mondja,h mi micsoda. És a csaj kijavította egyszer (nem bunkón) és erre mondta ez a haverom,h ő erre nem reagálna túl jól. És,h ha ilyen van inkább hallgassam tovább a hülyeségeket amiket mond. De ez most komoly? Ha a pasim le akar nyűgözni a tudásával de rosszat mond nem javíthatom ki?
Baj ha tanult vagyok? Persze az okoskodás idegesítő rossz szokás nem arról beszélek.
kb 2 perce írtam le: Én szeretem az okos nőket
illetve ha valamibe nem vagyok biztos akkor inkább nem mondom mert lehet hülyeséget mondanék az meg ciki. :D
Szeretem.
(De sajnos sok csaj azt hiszi, hogy attól mert diplomája van ő már okos, művelt, értelmiségi nő. Pedig nem a diplomától lesz valaki okos, művelt, éretelmiségi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!