Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik komolyan nem szeretik az okos nőket?
Itt GYIK-on is sokszor olvasom de már máshol is halottam,h a pasik nem szeretik ha egy nő okos. Azt se ha buta persze de azt se ha okos. Egy fiú haverommal beszéltünk egyszer arról,h hányí romantikus filmben benne van az,h nézik a csillagokat egy pár és a pasi mondja,h mi micsoda. És a csaj kijavította egyszer (nem bunkón) és erre mondta ez a haverom,h ő erre nem reagálna túl jól. És,h ha ilyen van inkább hallgassam tovább a hülyeségeket amiket mond. De ez most komoly? Ha a pasim le akar nyűgözni a tudásával de rosszat mond nem javíthatom ki?
Baj ha tanult vagyok? Persze az okoskodás idegesítő rossz szokás nem arról beszélek.
tudom, offtopic, de sztem az észbontókba nem hülyéket keresnek(hiszen nehéz velük dolgozni), sokkal inkább olyat, aki tud előre megírt hülyeségeket elismételni és hajlandó ezt kamerák előtt tenni(gondolj bele, szerencsétleneknek mennyire kellhet a pénz, ha ezt is vállalták)...
hogy ne csak off legyen: én is ink az okos nőket szeretem
Én szeretem, ha egy lány okos, de ne okoskodjon. Nekem azzal sincs bajom, ha okosabb mint én. Inkább legyen okos, mint egy buta liba.
18/F
Gondolom benne van a hímneműekben, hogy le akarják nyűgözni a kiszemeltet, tehát nem azzal van a baj, ha lány/nő okos, hanem ha nyilvánvalóan okosabb, mint a férfi. Az biztos sokakat zavar.
Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy szeretném okosnak érezni magam, de a párom legyen nálam okosabb.
A primitív tuskókat szokta zavarni leginkább, ha egy nő okos.
Egyébként én azt veszem észre nőként, hogy az okos nőkkel nincs bajuk, inkább az okoskodókkal. Na most ez fordítva sincs másképp, az okos pasikkal sincs probléma, de az okoskodókból nem kérünk. Az okoskodók sokszor a szálkát keresik, vitatkoznak, kötekednek, kioktatják a másikat, a legapróbb hibákat is kiszúrják és szóvá teszik, mint ha ők sose hibáznának. Nekem barátság volt, amiben kiderült, hogy a másik fél ilyen, és tartom vele a három lépés távolságot, pont ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!