Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érti a nöket? De most komolyan.
Ki érti a férfiakat... feltesz pár izompólós képet, aztán csodálkozik, hogy nem látják meg a szépséges belsőjét a külsőn túl...
(Egyébként helyesírásra még gyúrhatnál, mert az is ad rólad egy bizonyos képet... és nem túl előnyöset.)
Láttam a kérdésed...
Most nem értelek.
Feltettél egy képet. Mégis mi alapján kellett volna véleményt alkotniuk?? A képen nem látszódnak a belső értékeid. :)
Nem bántásból, de nem tetszhetsz mindenkinek...Volt pár nő, aki itt 3 kép alapján (rossz) véleményt írt rólad. Nekik pont nem tetszettél. Ez még nem a világ vége.
Először is én nem vagyok nyelvtannáci, de ismerkedésnél azért számít a temérdek helyesírási hibád.
Másrészt én se írnék neked vissza. (Ha még aktuális a kérdés.) A trikóban vagy izombólóban feszítő férfiak számomra a férfi megfelelői annak, amikor egy nő kiteszi mindenét. Mit von le egy férfi, ha egy nő kirakja a mellét? Azt, hogy jó csaj, de nyilván egy ri... Ugyanez. Izmos vagy, de nyilván a külsőségekben találod meg a lényeget. ha te magad is a külsődet mutogatod, nyilván olyan vagy, mint a ri... nő, aki kiteszi a mellét, csak férfiban. Aki izompólóban fotózkodik, legtöbbször Nike cipős, izomagyú, 2-ig számolni nem tudó srác, mint a Csöpi az Észbontókban. Ezt alátámasztja a helyesírásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!