Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor rádöbbenek, hogy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor rádöbbenek, hogy 3 éven keresztül a kapcsolatunk színtiszta hazugságokra alapult, kezdjek el azon gondolkodni, hogy megéri-e komolyan venni a nőket?

Figyelt kérdés

3 éven át voltam együtt életem szerelmével, több mint másfél szakítottunk. Szerettem ebben a kapcsolatban élni. Szerelmes voltam. (Vagyok?) Nagyon hosszú lenne ezt most leírni, de visszagondolva az egész kapcsolatunkra, éveken át meg voltam vezetve és nem kapcsoltam.. Lila köd teljesen elborított.

Hogyan fogjak bele egy új kapcsolatba, hogyan merjek kezdeményezni, ha éveken át hülyének voltam nézve?

Általánosítok, kerülöm a nőket, már a szemükben, a tekintetükben a hátsó szándékot, az aljasságot vélem felfedezni. Hiába próbálom magam győzködni, hogy ez nem így van és nem szabad sztereotípiákra hagyatkozni, de nem megy.

Eljárunk barátokkal olykor szórakozni, kerülöm a lányok társaságát, ha néha szóba is elegyedek velük, csak felületesen, néhány félmondat képes elhagyni a számat, és ennyi - pedig valójában barátok társaságában szóf0só típus vagyok.

Nem megy. Nem tudok a nőkben megbízni. Hiába látom, hogy néhányuk szeretne kezdeményezni és kezdeményeznek is. Egyszerűen nem megy. A tudatom képtelen átkapcsolni erről az állapotról. Másfél éve nem tudok változtatni ezen. Nem kis idő. Nem megy.

Ott lebeg a szemem előtt álladóan a minta, a 3 évig tartó kapcsolatom. Ha éveken át ilyen szinten voltam átverve, akkor miért feltételezzek más nőről őszinteséget, megbízhatóságot? Sajnálom, nem tudok szabadulni az általánosítástól. Másfél éve már..

28/F

2013. aug. 31. 11:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ezt az élményt, el kell raknod, egy olyan helyre a lelkedben, amit ha felerősődsz, újból elő kell venned.

Teljesen egy határvomnalat kell húznod, és úgy nyitni kifelé.Akkor túl fogsz tudni lendülni ezen az időszakon és lesz esélyed megismerni, hátad mögött ezzel a tapasztalattal, egy olyan embert aki neked megfelelő lesz.

Sehogy máshogy nem tudod ezt letenni, ha nem akarsz megkeseredett emberré válni.

2013. aug. 31. 11:36
 2/19 anonim ***** válasza:
Miben voltál annyira megvezetve az előző kapcsolatodban?
2013. aug. 31. 11:36
 3/19 anonim ***** válasza:
Én így vagyok a férfiakkal ! Nem tudok szerelmes lenni egyetlen férfiba e sem . Mert én is még az exemet szeretem . Idővel jobb lesz mert jönni fog aki majd újra lángra lobbantja a szívedet .
2013. aug. 31. 11:39
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer az öledbe hull egy arany darabocska. És 3 évig az a legféltettebb kincsed, egyszer kiderül, hogy az a bolondok aranya (pirit) volt... akkor többé nem is akarsz aranyat magadnak, mert úgyis hamis?

Te tudod, hogy neked mi a jó. De ha hagyod hogy a negatív tapasztalat irányítson, akkor az a legalább akkora ostobaság mint félelemben élni.

2013. aug. 31. 11:40
 5/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm a gyors reakciókat!

Nagyvonalakban annyit hogy a barátaimat, de még a lány legjobb két barátnőjét is meglepte az aljassága. Már ők sem tartják vele a kapcsolatot. Szörnyű volt, amikor kiderült, hogy néhányunkat teljesen hülyére vett. A legjobb barátnői sem látták, mondhatni teljesen félreismerték.

Megcsalások sorozata, hazudozások, színezések, sumákolások, álszenteskedések, kétszínűsködések.. A lehető legrosszabb kombináció. Minden egy nőben. Senki sem látta. Én sem.

28 évesen.. értitek.. gyűlölöm magamat!! Gyűlölöm a naivságomat, az empátiámat, a megértőkészségemet, a toleránsságomat..

2013. aug. 31. 11:49
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem szabad magadat gyűlölni . nem te hibáztál hanem ő mikor nem értékelte benned ezeket a nagyon jó tulajdonságokat . Hidd el egy nagyon jó ember vagy . Bár nem ismerlek ,de biztos így van . Majd jön egy lány aki értékelni benned mind ezeket a tulajdonságokat . Én is ilyen vagyok . Sok csalódáson túl vagyok ,de nem adom fel találok egyszer valakit aki értékeli bennem ezeket .
2013. aug. 31. 11:53
 7/19 anonim ***** válasza:

Engem is nyomtak már át a palánkon, én is ugyan ezt játszottam.

Mondom úgy is át fognak megint.

Aztán rájöttem úgy egy év után(közben megtoltam raklap csajt), h semmi értelme ennek az egésznek, tanulni kell a hibákból aztán jól van.

2013. aug. 31. 11:55
 8/19 anonim ***** válasza:
Ugyan így vannak ilyen férfiak is!!! Gyűlöljem mind? Nem fogom. Csá.
2013. aug. 31. 11:56
 9/19 anonim ***** válasza:
Ez butaság, nem adni esélyt magadnak és egy új kapcsolatnak, meg kell tanulni kiszűrni a gonosz embereket.
2013. aug. 31. 12:51
 10/19 anonim ***** válasza:
en fiatalabb vagyok, es rovidebb ideig eltem ilyen kapcsolatban... en az utan nekialltam komolytalanul csajozni. Ennek ket eve, es azota is a konnyu puncit hajtom, max kapcsolat egy honap. Varom, hatha valamelyik kulonleges lesz... hat, egyik sem az
2013. aug. 31. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!